Madeni Eşya Sanatkarlar Odası ve Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Demirci'den Kınama - Son Dakika
Yerel

Madeni Eşya Sanatkarlar Odası ve Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Demirci'den Kınama

Madeni Eşya Sanatkarlar Odası ve Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Demirci\'den Kınama

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesi Madeni Eşya Sanatkarları Odası, Esnaf ve Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifi, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, Tavşanlı Esnaf Dergisi Yönetim ve Denetim Kurulları, darbe girişini kınadı.

05.08.2016 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi Madeni Eşya Sanatkarları Odası, Esnaf ve Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifi, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, Tavşanlı Esnaf Dergisi Yönetim ve Denetim Kurulları, darbe girişini kınadı.

Yapılan basın açıklamasında Madeni Eşya Sanatkarları Odası, Esnaf ve sanatkar kredi kefalet kooperatifi, Küçük sanayi sitesi yapı Kooperatifi, Yasin Demirci şunları söyledi: "Milli İradeye, Milletimize ve Demokrasimize paralel yapı tarafından girişilen alçakça darbe teşebbüsünü şiddetle kınıyor, Milletimizin hür iradesi ile görevi başında bulunan Türkiye Büyük Millet Meclisimize, hükümetimize ve demokratik kurumlarımıza yönelik gerçekleştirilen bu saldırıya kalkışanları şiddetle ve nefretle lanetliyoruz.Ülkemizi; Tunus, Cezayir, Libya, Irak ve Suriye gibi karıştırmak ve iç savaşa sürüklemek isteyen paralel yapı zihniyetine lanet olsun. İslam dinini kullanan, dinimizin düşmanları ile işbirliği yaparak, ülkemizin parçalanması isteyen Vatan haini asrın sahtekarı, ettiğin bedduanın bin beteri cehennem ateşi senin ve sempatizanlarının evinde ebedi kalsın. Bu hain saldırı karşısında cesaret ve kararlılıkla duran, Başta, Türk İslam dünyasının tek umudu, Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, başbakanımıza ve hükümetimize saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz.Demokrasimiz adına gösterdikleri birlik, beraberlik ve dayanışma kararlılıklarından ötürü Türkiye Büyük Millet Meclisimizi, olağanüstü kahramanlık tüm halkımızı, siyasi partilerimizi, medyamızı, tüm sivil toplum kuruluşlarımızı ve iradeye sahip çıkan güvenlik güçlerimizi, saygıyla selamlıyoruz. Demokrasi düşmanlarına karşı direnerek, bu uğurda canını kaybeden demokrasi Şehitlerimize Allah'tan Rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletin iradesinin üstünde hiçbir güç yoktur."(Tİ - EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Madeni Eşya Sanatkarlar Odası ve Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Demirci'den Kınama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement