Madrid Geleneği Bozmadı: 4-1 - Son Dakika
Spor

Madrid Geleneği Bozmadı: 4-1

Madrid Geleneği Bozmadı: 4-1

Gareth Bale'in sayısız gol kaçırdığı maçta Real Madrid, Sociedad'ı dört golle geçti ve senelerdir Bernabeu'da devam eden hegamonyasına devam etti.

31.01.2015 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya La Liga'da Carlo Ancelotti yönetimindeki Real Madrid, ilk yarıda sürpriz bir şekilde mağlup oldukları Real SociedadSantiago Bernabeu'da ağırladı.İNANILMAZ BAŞLANGIÇ

Mücadele üst üste goller başladı. Santrayla beraber sol kanattan hızlı bir şekilde ileriye çıkan Sociedad korner kazandı. Ruben Gutierrez'in arka direğe doğru kullandığı yüksek ortayı iyi takip eden Aritz, gerilerden gelerek çok güzel bir kafa vuruşuyla takımını Bernabeu deplasmanıında öne geçirmeyi başardı.

Konuk ekibin üstünlüğü fazla sürmedi. Dakikalar üçü gösterirken, Marcelo'nun sol çizgiye yakın bir noktadan penaltı noktası üzerine yolladığı ortada savunmanın arasında iyi yer tutan James, temiz bir kafa vuruşuyla maça tekrar denge getirdi.

Bu pozisyonun hemen akabinde bu sefer yüklenen ve gole yaklaşan taraf konuk ekip oldu. Granero'nun sağ çaprazdan sert şutunu iyi süzen Ruben Pardo son anda ayağını uzatarak topun yönünü değiştirmek istemesine karşın dokunuşu yetersiz kaldı ve Casillas'ın bakışları eşliğinde direği sıyıran top oyun alanını terketti.

BALE TEL TEL DÖKÜLÜYOR

İlk dakikalarda oldukça hareketli anlara tanık olunan maçta süre ilerledikçe hafif hafif denge oluşmaya başladı. Daha mücadeleye dönük bir orta saha savaşı izlerken, Real Madrid özellikle sol kanattan ceza alanı içine yolladığı derinlemesine paslarla Benzema ve Bale'yi topla buluşturmaya çalıştı.

İleri uçtaki ikilinin ilk yarıdaki sayısız girişimi Rulli'yi mağlup etmeyi başaramadı ancak sahneye Sergio Ramos çıktı. James'in şutunda Rulli ilk pozisyonu savuşturdu ancak dönen topta Sergio Ramos sert bir vuruşla ikinci fırsatı affetmedi ve devrenin skorunu tayin etti.KENDİNİ AFFETTİRDİ

İkinci yarı da mutlak Real Madrid hakimiyeti altında oynandı. Oyunu domine eden ev sahibi, istediği gibi top yaparken, üçüncü golü de bulması fazla sürmedi. 52'de ilk yarının ziyankar isimlerinden Bale, sol çaprazdan sıfıra indi. Kaleciyi de üzerine çektikten sonra içeride bekleyen Benzema'yı gördü. Fransız golcü, al da at dercesine gelen bu pası ağlara yollamakta zorlanmazken, Bale de kendini affettirmeyi başardı.

Üçüncü golle beraber oyunu rölantiye alan Real, tempoyu düşürmesine karşın yine bireysel yeteneklerle rakip kalede pozisyon kovalamaya devam etti. Son çeyrek geçilirken, Sociedad cephesinde kıpırdanmalar görülse de Benzema son noktayı koydu. Isco ile girdiği verkaç sonrası ceza alanı sol çaprazından sağ ayak içiyle uzak köşe dibine müthiş vuran Fransız golcü jeneriklik bir gole imzasını koydu.ATAMADI, ATAMADI...

Son 10 dakikaya girdiğimizde, Sociedad savunması iyice alarm vermeye başladı. Kaptığı topla hızla ceza alanına yönelen Bale, yaklaşık 30 metre yapayalnız sürdüğü atakta kaleciyle karşı karşıya kaldı. Ancak Galli yıldız yine çok kötü bir vuruş yaparak topu kaleciye doğru nişanladı.

Kalan dakikalarda skoru değiştirecek başka gol olmazken, Real Madrid, Bernabeu'daki yine bir Sociedad maçından farklı galip ayrılmayı başardı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Madrid Geleneği Bozmadı: 4-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement