Madrid Gol Oldu Yağdı - Son Dakika
Spor

Madrid Gol Oldu Yağdı

Madrid Gol Oldu Yağdı

İspanya 1. Ligi La Liga'nın 22. hafta mücadelesinde Real Madrid ile Espanyol karşı karşıya geldi.

01.02.2016 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya 1. Ligi La Liga'nın 22. hafta mücadelesinde Real Madrid ile Espanyol karşı karşıya geldi.

Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Real Madrid 6-0 kazanarak Zinedine Zidane yönetiminde evinde rakiplerine gol yağdırmaya devam etti.

Real Madrid'e galibiyeti getiren golleri 7. dakikada Benzema, 12, 45 ve 71. dakikalarda Ronaldo, 16. dakikada James Rodriguez ve 86. dakikada Oscar Duarte kendi kalesine kaydetti. Maçta hat-trick yapan Ronaldo, ligde 18. golüne ulaşmış oldu.

Geçtiğimiz hafta Real Betis deplasmanında puan kaybeden Real Madrid, bu galibiyetin ardından yeniden morallendi ve Atletico Madrid'in puan kaybettiği haftada ikincilik koltuğuna bir adım daha yaklaştı. Puanı 47 olan Real Madrid, böylelikle maç eksiği olan Barcelona ile arasındaki farkı 4'te tuttu. Espanyol ise üst üste 8. kez galibiyet alamayarak büyük hayal kırıklığı yaşadı ve 22 puanda kaldı. Zinedine Zidane yönetiminde Bernabeu'da üçüncü maçına çıkan Real Madrid, Espanyol ağlarına gönderdiği 6 golle Fransız hoca ile sahasında 16 gole ulaşmış oldu.

Bir sonraki hafta ise Real Madrid Granada deplasmanına konuk olurken Espanyol ise Real Sociedad'ı sahasında ağırlayacak.

La Liga'da günün maçları ve alınan diğer sonuçlar ise şu şekilde oluştu:

Sevilla 3 - 1 Levante

Valencia 0 - 1 Sporting Gijon

Las Palmas 2 - 1 Celta Vigo

Real Madrid 6 - 0 Espanyol

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Madrid Gol Oldu Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement