Maganda Kurşunuyla Yaralanan Ozan İçin Umutlu Bekleyiş - Son Dakika
Güncel

Maganda Kurşunuyla Yaralanan Ozan İçin Umutlu Bekleyiş

Maganda Kurşunuyla Yaralanan Ozan İçin Umutlu Bekleyiş

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde dün maganda kurşunuyla başından vurulup ağır yaralanan 13 yaşındaki Ozan Bayar'ın tedavisi sevk edildiği hastanede sürüyor.

20.07.2015 18:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde dün maganda kurşunuyla başından vurulup ağır yaralanan 13 yaşındaki Ozan Bayar'ın tedavisi sevk edildiği hastanede sürüyor. Anne İlknur Yiğit, yapılan ilk ameliyatın ardından oğlunun yoğun bakım servisinde uyutulduğunu, 2 gün sonra ikinci bir ameliyat daha yapılacağını söyledi.

Ünye İlçesi'nde dün meydana gelen olayda İnkur Mahallesinde evinin yanındaki fındık bahçesinde ailesiyle birlikte yemek yiyen Ozan Bayar, aniden yere düştü. Başından kan akan çocuğu ailesi hemen olay yerine çağırılan ambulansla Fatsa'da özel bir hastaneye  kaldırılarak tedavi altına alındı. Hemen ameliyata alınan çocuğun tedavisinin Yoğun bakım Servisi'nde devam ettiği belirtildi. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan Ozan Bayar'ın ailesi ise hastane dışınde ümitle bekleyişini sürdürüyor.

Anne İlknur Yiğit, oğlunun ilk ameliyatın sonrasında doktorlar tarafından uyutulduğunu söyleyerek, "Kafasına isabet eden kurşun henüz çıkarılmadı. İki gün sonra ikinci bir ameliyat yapılarak kurşun çıkarılacak. Şu an biz de umutla bekliyoruz. Kurşun nereden geldi, nasıl geldi hiç bir şey göremedik" dedi. - Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Maganda Kurşunuyla Yaralanan Ozan İçin Umutlu Bekleyiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement