Sinirli Müşteri Mağazaya Girdi, iPhone'ları Bir Bir Parçaladı - Son Dakika
Ekonomi

Sinirli Müşteri Mağazaya Girdi, iPhone'ları Bir Bir Parçaladı

Fransız bir müşteri, Apple Store'a girerek iPhone'ları, iPad'leri ve MacBook'ları elindeki çelik topla tek tek kırdı. Bir başka müşteri, olup bitenleri telefonuyla videoya kaydetti.

01.10.2016 10:22  Güncelleme: 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa'da Apple'a sinirlenen bir müşteri, App Store'a girip, önüne geleni elindeki demir topla tek tek kırdı.

Sinir küpüne dönmüş bir Fransız müşteri, Dijon'daki Apple Store'a girerek iPhone'ları, iPad'leri ve MacBook'ları elindeki çelik topla tek tek kırdı. Bu sırada mağazada olan bir başka müşteri, olup bitenleri telefonuyla videoya kaydetti.

"TÜKETİCİNİN HAKLARINI ÇİĞNEMİŞ BİR FİRMADIR"

Etraftaki insanların durdurmaya çalıştığı, otuzlu yaşlarda görünen adam, şöyle bağırdı: "Apple, Avrupa'daki tüketicilerin haklarını çiğnemiş bir firmadır. Bana geri iadede bulunmayı kabul etmediler. Onlara "paramı geri verin" dedim. Hayır dediler. Peki, ne oldu biliyor musunuz? İşte bu oldu!"

VERDİĞİ ZARAR BİNLERCE EURO

Bir süre sonra mağazanın kapısına gelen bir güvenlik görevlileri, Fransız medyasına göre adamı tutukladılar. Gözaltına alınan adamın verdiği zararın binlerce euro'yu bulduğu tahmin ediliyor. YouTube'a yüklenen bir başka vidoeda adamın güvenlik görevlilerinin elinden kaçmaya çalıştığı gözleniyor.

Sinirli Müşteri Mağazaya Girdi, iPhone\'ları Bir Bir Parçaladı
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Ekonomi Sinirli Müşteri Mağazaya Girdi, iPhone'ları Bir Bir Parçaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement