Magid ve Kızılay'dan Tekin'e Sıcak Karşılama - Son Dakika
Yerel

Magid ve Kızılay'dan Tekin'e Sıcak Karşılama

Magid ve Kızılay\'dan Tekin\'e Sıcak Karşılama

AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı inşaat yüksek mühendisi ve MÜSİAD’ın kurucu başkanı Abdullah Tekin Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği (MAGİD) ve Kızılay Manisa Şubesini ziyaret etti.

25.03.2015 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı inşaat yüksek mühendisi ve MÜSİAD'ın kurucu başkanı Abdullah Tekin Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği (MAGİD) ve Kızılay Manisa Şubesini ziyaret etti. Ziyaretlerinde sıcak bir şekilde karşılanan Tekin, STK'ları her zaman çok önemsediğini anlattı.

AK Parti'den milletvekili aday adayı olduktan sonra yoğun bir çalışma temposunun içine giren Abdullah Tekin toplumun her kesimiyle buluşmaya devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında önceki gün Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği (MAGİD) ve Kızılay Manisa Şubesini ziyaret eden Tekin, oldukça sıcak ve samimi bir şekilde karşılandı.

MAGİD'DEN TAM DESTEK

İlk ziyaretini MAGİD Başkanı Osman Yıldırım'a yapan Tekin, sıcak karşılamadan dolayı Başkan Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Milletvekili seçildiği takdirde partinin politikası ve hizmet anlayışı çerçevesinde Manisa ve Ülkemize hizmet etmek istediğini dile getiren Tekin, "İnşaat mühendisi ve iş adamı olmamdan dolayı şehrimizde ve ülkemizdeki inşaat sektörüyle ilgili sıkıntıları çok iyi biliyorum. Yapılması gerekenleri gücüm yettiğince her platformda dile getireceğim." dedi.

MAGİD Başkanı Osman Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri de sektörlerinin içinden birini mecliste görmek istediklerini ve Abdullah Tekin'e desteklerinin tam olduğunu belirttiler.

KIZILAY ZİYARETİ

AK Parti Manisa milletvekili aday adayı Abdullah Tekin MAGİD ziyaretinin ardından Kızılay Manisa Şube Başkanı Cengiz Yurdabekçi ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. Kendilerini misafir ettiği için teşekkür ederek konuşmasına başlayan Abdullah Tekin, "Kızılay, ülkemizin önemli yardım kuruluşlarındandır. Ülkemizi hem yurt içinde hem yurt dışında en güzel şekilde temsil etmektedir. Tüm Dünyada din, dil, ırk gözetmeksizin insanların yardımına koşmaktadır. Kızılay Manisa şubemizde Manisa ve civarında kendi sahasında güzel faaliyetler yapmaktadır. Geçmişte de Kızılay Manisa şubemizin yaptırdığı inşaatların projeleri hususunda ortak çalışma yapmıştık. Milletvekili seçilmem halinde Kızılay gibi sivil toplum kuruluşlarına gücümüz nispetinde her zaman destek olacağız" dedi.

Kızılay Şube Başkanı Cengiz Yurdabekçi de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Abdullah Tekin'e meclis yolunda başarılar diledi. Tekin de Kızılay Şube Başkanı Cengiz Yurdabekçi ve yönetim kurulu üyesi Selman Keresteci'ye gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Magid ve Kızılay'dan Tekin'e Sıcak Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement