Magider'den Yabancı Gelinlere Kahvaltı - Son Dakika
Yerel

Magider'den Yabancı Gelinlere Kahvaltı

Magider\'den Yabancı Gelinlere Kahvaltı

Manisa’da yaşayan yabancı gelinler MAGİDER’in Kadın Kollarını ziyarette bulundu.

11.02.2016 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da yaşayan yabancı gelinler MAGİDER'in Kadın Kollarını ziyarette bulundu. Birlikte el ele kol kola dostluk mesajı veren iki yönetim, barış, sevgi ve kardeşlik kapsamında proje üretecekler.

Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER)'nde bir araya gelen MAGİDER Kadın Kolları ve Manisa'da yaşayan yabancı gelinler birlikte proje üretmek için harekete geçtiler. Toplantıyla ilgili konuşan MAGİDER Kadın Kolları Başkanı Nurten Topbaş, "Bugün Rus, Ukrayna ve Belarus uyruklu gelinlerimizle bir kahvaltı düzenledik. Ülkelerin arasındaki yaşanan siyasi gerginliğin hiçbiri burada görülmüyor. Aksine dünya evine girilmiş, iç içe bir toplumuz. Burada sadece ülkelere değil, tüm dünyaya barışa her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğunu belirten mesajlar vermek istedik. Siyasilerin yarattığı gerginliği yine siyasiler gidersin biz halklar olarak her zaman sevgi, barış ve kardeşlik içerisinde yaşamak istiyoruz." dedi.

Toplantıyla ilgili görüşlerini belirten MAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Ayberk Aloğlu da şunları söyledi: "Verilen mesajlardan dolayı hem Kadın Kollarımızın Başkanı Nurten Topbaş'ı hem de Rusça Konuşanlar Derneğimizin Başkanı Anastasia Hanımı kutluyorum. Ulu Önderimiz M. Kemal Atatürk'ün dediği gibi 'Yurtta Sulh dünyada sulh' sözünü Rusçadaki 'Barış beklemez çünkü barış halkların elindedir' sözüyle destek veriyoruz. Barışın da sevginin de kardeşliğin de dili tüm dünyada aynı sadece gösterilen azim ve kararlılık farklı. Vurulan Rus uçağını yabancı gelinlerimizin başına düşürmenin manası yok." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Magider'den Yabancı Gelinlere Kahvaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement