Semt Sakinleri: Göçmenler Geleceğine +18'lik Film Stüdyosu Olarak Kalsın! - Son Dakika
Dünya

Semt Sakinleri: Göçmenler Geleceğine +18'lik Film Stüdyosu Olarak Kalsın!

İngiltere'nin Bristol kentindeki St. George semtinde gündeme gelen bir konut projesi, bölge sakinlerini çileden çıkardı.

19.04.2016 12:24  Güncelleme: 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'de yakın bir zamana kadar cinsel içerikli film stüdyosu olarak kullanılan bir bina, kentte yaşanan konut sıkıntısını çözmek için çift kişilik 20 odalı bir apartmana dönüştürülmek istenince, yöre sakinleri adeta ayaklandı.

İNTERNET YAYINI İÇİN KULLANILIYORDU

Mülkiyeti Mike Hobbins'e ait bina, çok kısa bir süre önceye kadar 48 yaşındaki +18'lik film yıldızı Cathy Barry'nin eşi Phil Barry tarafından internet yayını için kullanılıyordu. Hobbins ise, bölgede yaşanan konut sorununu bir nebze olsun çözmek adına, sahip olduğu binayı birçok kişinin yaşayabileceği bir yapıya dönüştürmeye karar verdi.

İngiliz Daily Mail'in haberine göre; semtte yaşayanlar, Hobbins'in konut projesine şiddetle karşı çıkıyor. Gerekçeleri ise, söz konusu planın bölgeyi ölüme mahkûm edeceğini ve denizaşırı ülkelerden gelen işçileri St. George'a çekeceğini düşünmeleri…

KONUT İHTİYACINI ANLIYORUZ AMA...

Annie Bentley adlı bir yöre sakini, " Bristol'deki konut ihtiyacını anlıyoruz, ancak otel ya da motele ihtiyacı olup, kısa süre oturacak insanların bölgemizin demografik yapısına kalite katacağını sanmıyorum." dedi.

38 yaşındaki Naomi Maggs adlı bir başka kişi ise proje hayata geçirilirse, evini satmayı düşüneceğini söyledi. Maggs, cinsel içerikli film stüdyolarının sorun teşkil etmediğini, herhangi bir sorun yaşadıklarında da binanın sahibiyle konuşup çözdüklerini anlattı.

Şimdiye dek projeye ilişkin bölgede yaşayanlardan 35 şikâyet gelmiş. İşçi Partili Milletvekili Kerry McCarthy de otopark ve birbirine yakın bağları olan toplum için kaygı taşıdığı yeni konut planına karşı olanlardan…

Haberde, Bristol Belediye Meclisi'nin, projeyi Mayıs ayında değerlendirmeye alacağı belirtildi.

Semt Sakinleri: Göçmenler Geleceğine +18\'lik Film Stüdyosu Olarak Kalsın!

Son Dakika Dünya Semt Sakinleri: Göçmenler Geleceğine +18'lik Film Stüdyosu Olarak Kalsın! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement