Mahalle Halkından Müftüye Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Mahalle Halkından Müftüye Teşekkür

Mahalle Halkından Müftüye Teşekkür

Düzce Müftülüğü tarafından Çamköy Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Bilinçli Gelecek İçin Eğitim adlı program için mahalle halkı teşekkür etti.

25.04.2015 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Müftülüğü tarafından Çamköy Mahallesi'nde geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Bilinçli Gelecek İçin Eğitim adlı program için mahalle halkı teşekkür etti.

Çamköy Mahallesi TOKİ konutlarında ki Cami Din görevlisi Selman Mollaoğlu ile birlikte İl Müftüsü Selami Emen'i makamında ziyaret eden mahalle sakinleri, Müftülük tarafından hazırlanan "Bilinçli Gelecek İçin Eğitim" adlı projenin uygulamasında mahallelerini tercih ettikleri için teşekkür ederek ziyaret anısına çiçek takdim ettiler.

Mahalle sakinlerinin kendisine yapmış olduğu ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu kaydeden Müftü Selami Emen, "Ailede ebeveynin eğitiminin öneminin bilinci ile aileyi yönelik faaliyetler kapsamında Müftülüğümüz tarafından Çamköy Mahallesi TOKİ yerleşim alanındaki ebeveynleri hedef alarak hazırlanan Bilinçli Gelecek İçin Eğitim projemiz cami ve Kur'an kursu açılışları, Kutlu Doğum Aşı ve İstanbul gezisi ile son bulmuştur. Projede ebeveynlerin gelecek nesli yetiştirirken daha bilinçli olmasını hedefledik. Mahalle sakinlerine ve projede emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mahalle Halkından Müftüye Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement