Mahalle İftarlarının 5.'si Yeşilkent Mahallesi'nde Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Mahalle İftarlarının 5.'si Yeşilkent Mahallesi'nde Yapıldı

Mahalle İftarlarının 5.\'si Yeşilkent Mahallesi\'nde Yapıldı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı iftar yemeğinde Yeşilkent Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

27.06.2015 18:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı iftar yemeğinde Yeşilkent Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Bozüyük Belediyesi'nin Ramazan ayı boyunca gerçekleştireceği "9 Mahallede 9 İftar Yemeği" etkinliğinin 5.'si Yeşilkent Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen Yeşilkent Mahallesi iftar programında Besmele İlahi Gurubu birbirinden güzel ilahiler okuyarak dinleyenlerin gönüllerine seslendi. Etkinlik alanına iftar yemeği öncesinde gelen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı iftar masalarını gezerek vatandaşlarla selamlaştı ve herkesin ramazanını kutladı. Yapılan duanın ve okunan ezanın ardından tüm vatandaşlar hep birlikte orucunu açtı.

İftar yemeğinin ardından bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Fatih Bakıcı göreve geldikleri günden itibaren ne söz verdilerse bunları gerçekleştirmeye gayret ettiklerini belirterek "Yeşilkent Meydanı yıllarca boş kaldı. 2013 yılında Rabbım bana bu görevi nasip ettiğinde Yeşilkent Meydanına bir proje yapacağımı söylemiştim. İnşallah Ramazandan sonra bu meydanı tüm Bozüyük halkının kullanımına açacağız. Aynı zamanda bu parkımızda sizlere ücretsiz internet hizmeti de sunacağız. Daha üst kısımda Kent Ormanımızı hizmete açmıştık. 4 yıllık üniversitenin inşaatı da bitmek üzere ve inşallah Eylül ayında açılışını gerçekleştireceğiz" dedi.

Konuşmasında "Bizler mübarek Ramazan ayını ve onun getirdiği güzellikleri hep birlikte yaşayalım istiyoruz. Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz Mahalle iftarları programımızın beşincisini de burada sizlerle birlikte yapıyoruz" diyen Başkan Bakıcı bu etkinliklerde görev alan değerli cami hocalarına da okudukları Kur'an-ı Kerim ve ilahiler için teşekkür etti.

Başkan Bakıcı konuşmasının ardından hazırlanan pamuk şeker standına geçerek çocuklara hem pamuk şeker ikram etti hem de onlarla sohbet etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mahalle İftarlarının 5.'si Yeşilkent Mahallesi'nde Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement