Mahalle Konakları Mahalleliyle Buluşmak İçin Gün Sayıyor - Son Dakika
Yerel

Mahalle Konakları Mahalleliyle Buluşmak İçin Gün Sayıyor

“Her mahalleye bir konak” hedefi ile yola çıkan Keçiören Belediyesi yeni yaptığı mahalle konaklarını vatandaşlarla buluşturmaya hazırlanıyor.

05.10.2015 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Her mahalleye bir konak" hedefi ile yola çıkan Keçiören Belediyesi yeni yaptığı mahalle konaklarını vatandaşlarla buluşturmaya hazırlanıyor.

Keçiörenlilerin mahallelerindeki düğünler, nişanlar, cenazeler, asker uğurlamaları, sohbet ve buluşmalarına aracılık eden mahalle konakları Keçiören geneline yayılmaya devam ediyor. Karargahtepe Mahalle Konağı tamamlanırken, Bağlum ve Aktepe Mahalle Konaklarında ise son rötuşlar yapılıyor.

2 katlı olarak inşa edilen ve 360 m² alana yapılan Karargahtepe Mahalle Konağı içerisinde ise 6 muayene odası ve laboratuvarı olan bir sağlık ocağı da bulunuyor.

360 m² alan üzerine kurulu ve 2 kat olan Bağlum Mahalle Konağı içerisinde 2 adet toplantı salonu, 2 adet mutfak ve 2 adet idare odası yer alırken, Aktepe Mahalle Konağı ise 645 m²'lik alanda 3 katlı olarak inşa ediliyor.

"HER MAHALLEYE HİZMET GÖTÜRÜYORUZ"

Mahalle konakları, mahalle kültürünü ayakta tutmayı, insanları şehir yalnızlığına mahkum etmeden birbirlerinin acısına ve sevincine ortak olmalarını sağlamayı amaçlıyor. Sevinçlerin paylaşıldıkça artıp, acıların paylaşıldıkça azaldığı düşüncesinden yola çıkan Keçiören Belediyesi, mahalle konaklarını, insanların acılarını da sevinçlerini de tek başına yaşamalarını engelleyen mekanlar haline getirmeyi hedefliyor.

Keçiören Belediyesi olarak hiçbir ayrım gözetmeden her bölgeye, her mahalleye eşit hizmet götürmeyi kendilerine şiar edindiklerini belirten Mustafa Ak, "Hizmetlerimizin odağında insan vardır. Çünkü biz yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz ve ona hizmet etmeyi kendimize en büyük görev addediyoruz. Keçiören'i bir bütün olarak görüyor ve her mahalleye hizmet götürüyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mahalle Konakları Mahalleliyle Buluşmak İçin Gün Sayıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement