Mahalle Manavından Örnek Davranış - Son Dakika
Güncel

Mahalle Manavından Örnek Davranış

Mahalle Manavından Örnek Davranış

Bilecik’te mahalle manavlığı yapan Ekrem Yoldaş, mahallesinde bulunan okulda başarısını en çok arttıran öğrenciye bisiklet hediye etti.

13.06.2015 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'te mahalle manavlığı yapan Ekrem Yoldaş, mahallesinde bulunan okulda başarısını en çok arttıran öğrenciye bisiklet hediye etti.

Bilecik merkez Bahçelievler Mahallesi'nde manavcılık yapan Ekrem Yoldaş adlı vatandaş, mahallede bulunan Malhatun İlkokulu'nda sömestre tatilden sene sonuna kadar başarısını en çok artıran öğrenciye bisiklet hediye etti. Başarısını en çok arttıran öğrenci ise ilkokul son sınıf 4-B öğrencisi Ezgi İşleyici bisikletin sahibi oldu. Bisikletini manav Ekrem Yoldaş ve öğretmeni Turgut Yıldızhan'ın elinden alan Ezgi İşleyici çok mutlu olduğu belirterek, "Mahalle manavı Ekrem Yoldaş abime bu davranışından dolayı teşekkür ederim. İlkokulu böyle güzel bir hediye alarak bitirdim. Başarımı 15 tatilden sonra arttırmama neden olan sınıf öğretmenin Turgut Yıldızhan'a borçluyum" dedi. Sınıf Öğretmeni Turgut Yıldızhan ise, böyle güzel bir davranış gerçekleştiren Ekrem Yoldaş'a teşekkür ederek, "Ezgi kızımı kutluyorum. Bundan sonraki öğrenim yaşantısında başarılar dilerim" dedi.

"SENEYE DAHA FARKI BİR HEDİYE DÜŞÜNÜYORUM"

Çocuklara teşvik olsun diye böyle bir hediye vermek istediğini belirten Ekrem Yoldaş, "Bu tip hediyeleri herkesin yapması gerekir. Bu verdiğimiz ufak hediyeler ile çocuklar mutlu oluyor ve başarı bir öğrenci olmak için ellerinde geleni yapıyorlar. Bu hediyeler ile çocukları teşvik ederek bir nebze yardımcı oluyorsak ne mutlu bize. Seneye daha farklı hediye vermeyi düşünüyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mahalle Manavından Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement