Mahalle Muhtarının Havuz İsyanı - Son Dakika
Yerel

Mahalle Muhtarının Havuz İsyanı

Mahalle Muhtarının Havuz İsyanı

Adana'nın merkez Seyhan ilçesine bağlı Bahçeşehir Mahallesi'nde serinlemek için kanala giren 10 yaşlarındaki 2 çocuğun hayatını kaybetmesi muhtarı isyan ettirdi.

08.07.2014 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın merkez Seyhan ilçesine bağlı Bahçeşehir Mahallesi'nde serinlemek için kanala giren 10 yaşlarındaki 2 çocuğun hayatını kaybetmesi muhtarı isyan ettirdi. Muhtar Mehmet Yalçın, 30 bin nüfusa yaklaşan 2 mahalle için bir yüzme havuzu yapılması halinde ölüm olaylarının biteceğini söyledi.

Bahçeşehir Mahalle Muhtarı Mehmet Yalçın, Zihni Aldırmaz döneminde Büyükşehir Belediyesi'nden yüzme havuzu talep ettiklerini, söz aldıklarını ancak bugüne kadar bir netice elde edemediklerini söyledi. Mahallede her yıl yaz aylarında en az 3-4 çocuğun serinlemek için girdiği kanalda hayatını kaybettiğine dikkat çeken Yalçın, "Dün de 10 yaşında 2 çocuğumuz öldü. Bugün cenazelerini defnettik. Ailelerinin acısına şahit olduk, üzüldük. Mahallemizde yüzme havuzu olmadığından, sıcaklarda çocuklar kanalara girerek serinlemeye çalışıyor. böyle olunca da her sene ölüm olayları meydana geliyor. Belediyeden mahallemize çocuklarımız için yüzme havuzu istiyoruz. Bu sayede çocuklar kanala girme ihtiyacı duymaz, ölüm hadiseleri de yaşanmaz" dedi.

Adana'da neredeyse bütün mahallelerde yüzme havuzu bulunduğunu ifade eden Yalçın, "Bizim mahallemizin de Yeni Mahalle ile birlikte 30 bine yakın nüfusu var. Bu yüzden havuz şart. Büyükşehir Belediyemizden bu konuda ilgi bekliyoruz" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mahalle Muhtarının Havuz İsyanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement