Mahalle Sakinlerinin 'Toz'la İmtihanı - Son Dakika
Yerel

Mahalle Sakinlerinin 'Toz'la İmtihanı

Mahalle Sakinlerinin \'Toz\'la İmtihanı

Kütahya'da, Seyitömer Linyitleri İşletmesi (SLİ) Lojmanları'nın yıkımı sırasında oluşan toz bulutlarına, halkın yoğun tepkisine rağmen hiç bir önlem alınmıyor.

01.01.2014 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'da, Seyitömer Linyitleri İşletmesi (SLİ) Lojmanları'nın yıkımı sırasında oluşan toz bulutlarına, halkın yoğun tepkisine rağmen hiç bir önlem alınmıyor.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Abdurrahman Karaa Bulvarı üzerinde yaklaşık 1 aydır devam eden apartmanların yıkımı sırasında su sıkılmaması toz bulutlarına neden oluyor.

Ankara merkezli bir firma tarafından gerçekleştirilen yıkım, adeta mahalle sakinlerinin 'tozla imtihanı'na dönüştü. Vatandaşlar, "Binalar yıkılırken toz bulutlarının önlenmesi için su kullanılmıyor. Bu durum çalışanlara anlattık. Ancak yine de bir önlem almıyorlar. Tam 1 aydır balkonumuza çıkamıyor ve camlarımızı açamıyoruz. Onlarca mahalle sakini bu durumdan rahatsız.Bu kadar bir duyarsızlık olabilir mi?" diye konuşarak tepkilerini bir kez daha dile getirdiler.

Bu arada, firma çalışanları mahalle sakinlerinin tepkisine, "Binalar çürük olduğu için su da sıkılsa toz bulutlarının oluşması önlenemez" şeklindeki cevapları, tepkileri daha da artırdı.

Mahalle sakinleri, 15 gün önce toz bulutlarından duydukları rahatsızlığı '155 Polis İmdat' ihbar hattını arayarak da dile getirmişlerdi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mahalle Sakinlerinin 'Toz'la İmtihanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement