Mahallede Şenlik Var" Panayırı Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Mahallede Şenlik Var" Panayırı Başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi bu yaz da eğlenceyi çocukların ayağına götürecek.

11.06.2014 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi bu yaz da eğlenceyi çocukların ayağına götürecek. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yaz aylarında gelenekselleştirdiği "Mahallede Şenlik Var" panayırlarının 12'ncisi bu yıl 13 Haziran'dan itibaren iki koldan mahalleleri gezmeye başlayacak.

Çocuklara ücretsiz lunapark keyfi yaşatan, sahne gösterileriyle mahalleliyi aynı ortamda buluşturan, eğlenceyi vatandaşların ayağına götüren "Mahallede Şenlik Var" panayırı bu yıl da bol eğlence vaat ediyor.

Yaz ayları boyunca gittiği her yere hareket ve renklilik kazandıran, her yerde büyük ilgi gören, çocukların dört gözle beklediği, çeşit çeşit oyuncağın ücretsiz hizmet verdiği panayırlarının ilki Sincan Hürriyet Caddesi Semt Pazarı ile Mamak Derbent Pazarı'nda kurulacak. Her mahallede 4 gün kalan panayır, Ramazan ayına kadar Bala, Gölbaşı ile Elmadağ ve Kıbrısköy'de çocukları ağırlayacak.

Başkentliler ücretsiz yararlandığı "Mahallede Şenlik Var" panayırları, 28 Haziran tarihinde başlayacak Ramazan ayında da Altınpark'ta kurulu olacak.

ÇOCUKLARIN EN BÜYÜK EĞLENCESİ

Tatilin vazgeçilmezleri haline gelen panayırda oyun grupları yine minik ziyaretçilerini ağırlayacak. Midilli atlar, trenler, akülü arabalar, şişme oyuncaklar ile pek çok lunapark oyuncağının yer aldığı panayır alanındaki sahne gösterileri ile akrobasi ve muhteşem sirk grubu heyecanlı bir atmosfer ile konuklarını ağırlayacak.

Çocuklara yönelik tiyatro gösterileri eğlenceyi artırırken, kent merkezindeki mahalle ve semtleri gezen panayır bunun yanı sıra Büyükşehir sınırlarına yeni dahil olan ilçe ve mahallelere de taşınacak.

FESTİVAL PROGRAMI

1. GRUP

13-17 Haziran Sincan Hürriyet Caddesi Semt Pazarı

19-22 Haziran Bala Salı Pazarı

24-27 Haziran Gölbaşı Seğmenler Pazarı

28 Haziran Altınpark

2.GRUP

13-16 Haziran Mamak Derbent Pazarı

18-21 Haziran Elmadağ Atatürk Ortaokulu

23-26 Haziran Mamak Kıbrısköy Pazar Yeri

28 Haziran Altınpark. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mahallede Şenlik Var' Panayırı Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement