Mahalleler Sağlıklı Altyapıya Kavuşuyor - Son Dakika
Yerel

Mahalleler Sağlıklı Altyapıya Kavuşuyor

Mahalleler Sağlıklı Altyapıya Kavuşuyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula’nın Ortaköy Mahallesinin kullanılamaz durumdaki hatlarını yenileyerek mahalleye sağlıklı bir altyapı kurmak için çalışmalara başladı.

21.02.2017 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula'nın Ortaköy Mahallesinin kullanılamaz durumdaki hatlarını yenileyerek mahalleye sağlıklı bir altyapı kurmak için çalışmalara başladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, 17 ilçede aralıksız yürüttüğü çalışmalarla mahallelerin altyapı yaralarını sarmaya devam ediyor. Bu amaçla MASKİ, Kula ilçesine bağlı Ortaköy Mahallesinin eskiyen hatlarından kaynaklı olarak yaşanan sorunları da çözüme kavuşturmak için harekete geçti.Uzun yıllardır kullanılmasından dolayı deformasyona uğrayan kanalizasyon ve içme suyu hatları MASKİ tarafından yenileniyor. Ekipler, 2 bin 200 metrelik kanalizasyon ana hattı döşeme işlemlerine başladı.

Kanalizasyona ait çalışmaların tamamlanmasının ardından, mahallenin daha sağlıklı içme suyu tüketmesi için bin 800 metrelik içme suyu şebekesi de modernize edilecek. MASKİ'nin mahalledeki tüm çalışmaları son erdiğinde sağlıklı altyapı sitemine sahip olacak Ortaköy Mahallesi sakinlerinin eski hatlardan kaynaklı sıkıntıları ortadan kaldırılarak, vatandaşlara çok daha kullanışlı ve kaliteli altyapı hizmeti ulaştırılmış olacak. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mahalleler Sağlıklı Altyapıya Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement