Mahallelerde Yol Yapım Çalışmaları Hızla Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Mahallelerde Yol Yapım Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Mahallelerde Yol Yapım Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Osmaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün Osmaniye genelindeki yol yapım çalışmaları hızla devam ediyor.

28.01.2014 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışmaları belirli zaman aralıkları ile yerinde takip eden Başkan Kadir Kara, görev süreleri içerisinde şu ana kadar toplam 260 km asfalt yol ile 750 bin metre kare parke yol yaptıklarını söyledi.

Rızaiye Mahallesi Ticaret Borsası çevresinde devam eden yol yapım çalışmaları sırasında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Kadir Kara, "Yeni SGK binasının karşısındaki bu yolumuz Osmaniye'nin doğu tarafından bulunan ilçelerinden gelen vatandaşların ulaşımı açısından çok önemli olduğuna inanıyorum. Şehrimizin pek çok bölgesinde yol yapım çalışmaları hızla devam ediyor" dedi.

"MEDENİYETİN BİR GÖSTERGESİ OLAN YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA BÜYÜK ÖNEM VERDİK"

Başkan Kadir Kara, "Göreve geldiğimizde yaptığımız ulaşım planı gereği ilk amacımız kentin ana akslarını oluşturan bulvar ve caddeleri düzenlemekti. Böylece kent merkezinde oluşturulan trafik sorununun rahatlatarak kent içi ulaşımı daha rahat ve hızlı bir hale getirmeyi amaçladık. Bu amaç doğrultusunda şehrin ana girişlerini Toprakkale Yolu, Çardak Yolu, OKÜ yolu gibi caddelerimizi tamamen yenileyerek bulvar haline getirdik. Şehrimizin tüm ana aks yolarını asfalt ile kapladık. Bu çalışmalarımız kapsamında 260 km asfalt yol yaptık. Asfaltlama işlemlerimizde özel solüsyonlu malzemeler kullanarak kış aylarında da yol yapım çalışmalarımız sürdürdük ve sürdürmeye devam ediyoruz. Mahalle içerisndeki ara yollarımızı ise parke ile kapladık. Osmaniye genelinde şimdiye kadar 750 bin metre kare parke yol yaptık. Kısacası altyapısı biten tüm yerlerde medeniyetin bir göstergesi olan yol yapım çalışmalarına görev süremiz içerisinde büyük önem verdik. Yaptığımız yolların kalıcı ve uzun yıllar halkımıza hizmet edebilir bir şekilde olmasına da büyük önem veriyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mahallelerde Yol Yapım Çalışmaları Hızla Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement