Mahallelere 400 Çöp Konteynırı - Son Dakika
Yerel

Mahallelere 400 Çöp Konteynırı

Mahallelere 400 Çöp Konteynırı

Mustafakemalpaşa Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerdeki çöplerin çevre kirliliğine sebep olmadan toplanabilmesi için 400 adet konteynır aldı.

09.10.2015 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mustafakemalpaşa Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerdeki çöplerin çevre kirliliğine sebep olmadan toplanabilmesi için 400 adet konteynır aldı.

Çöp transfer istasyonu, seyyar çöp kovaları, cam ve atık yağ geri dönüşüm noktalarıyla sağlıklı ve temiz bir şehir için çalışmalarını sürdüren Mustafakemalpaşa Belediyesi, muhtarların talepleri doğrultusunda mahallelerin çöp konteynır eksikliklerini gidermek için harekete geçti. elediye Başkanı Sadi Kurtulan, 131 mahalle ile Bursa'da hizmet alanı en geniş ilçelerin başında gelen Mustafakemalpaşa'da, Büyükşehir Kanunu'nun yürürlüğe girdiği tarihten bu yana köy vasfından mahalleye dönüşen kırsal bölgelere 1020 adet çöp konteynırı yerleştirildiğini söyledi.

Çevre kirliliğini ortadan kaldırmak için gerekli hassasiyeti gösterdiklerini belirten Kurtulan, alımı yeni yapılan 400 adet çöp konteynırını ihtiyaç duyulan mahallelere ulaştırmaya başladıklarını dile getirdi. Kurtulan, "Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün her türlü ekipman filosunu teknolojik araçlarla da destekleyerek genişletiyoruz. Merkez ve kırsal mahallelerin temizliği için bütün imkanlarımızı seferber ediyor, çöplerin zamanında toplanmasına, eskiyen ve yıpranan konteynırların değiştirilmesine ve dezenfekte edilmesine özen gösteriyoruz. Hizmetleri korumak, yapmaktan daha önemlidir. Vatandaşlarımızdan konteynırları iyi kullanmalarını, çöpleri poşetleyerek atmalarını ve konteynırların içerisine yanıcı madde atmamalarını istiyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mahallelere 400 Çöp Konteynırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement