Mahalleliyi İsyan Ettiren Hırsızlar Güvenlik Kamerasına Yakalandı - Son Dakika
Yerel

Mahalleliyi İsyan Ettiren Hırsızlar Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Denizli'de bir işyerine giren kişiler, güvenlik kamerasının altındaki duvara monte edilmiş televizyonu söküp götürmeleri güvenlik kamerasına kaydedildi.

25.11.2014 19:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de bir işyerine gece saatlerinde giren kişiler, güvenlik kamerasının altında duvara monte edilmiş televizyonu yerinden söküp götürmeleri güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Pamukkale ilçesine bağlı Fatih Mahallesinde lokanta sahibi Ali Osman İbermek, işyerine geldiğinde dükkanının kapısının açık olduğunu gördü. Kapının zorlanarak açıldığını fark eden İbermek, kasanın bulunduğu çekmecenin karıştırıldığını ve duvardaki 102 ekran LCD televizyonun da yerinde olmadığını gördü.

Durumu emniyet ekiplerine bildirerek şikayetçi olan İbermek, "İçeri giren iki kişi, önce para kasalarına bakıyor, çekmeceleri karıştırıyor, sonra 102 ekran LCD televizyonu söküp çıkıp gidiyorlar. Bu ikinci oldu, emniyete gidip şikayetçi olduk. Mahallede son bir haftada onuncu kez hırsızlık olayları oldu. Akşam da yan taraftaki kahvehaneye girmişler" dedi.

Fatih Mahallesi Muhtarı Ramazan Yerli, son günlerde mahalleye hırsızların musallat olduğunu belirterek, "Her gün, gün aşırı işyerlerimizden, evlerimizden hırsızlık olayları oluyor. Üç kez soyulan yerlerimiz var. Artık halkımız bıktı. Bir haftadır on işyerine girdiler. Güvenlik kameralarının kaydettiğine göre aynı kişiler olduğunu tahmin ediyoruz" şeklinde konuştu.

Polis olayla ilgili araştırma başlattı.

- Güvenlik kamerası kayıtları

İş yerlerinin güvenlik kamera görüntülerinde, caddede minibüsle işyerlerini kontrol eden zanlılardan yüzünü atkıyla saklayan iki kişinin işyerinin kapısını hızlı bir şekilde açıp kasayı karıştırdıkları görülüyor. Lokantaya giren hırsızlık zanlılarının, güvenlik kamerasının altındaki duvara monte edilmiş televizyonu alıp kaçıyor. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mahalleliyi İsyan Ettiren Hırsızlar Güvenlik Kamerasına Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement