Son dakika Mahkeme haberleri, Mahkeme son dakika, son dakika Mahkeme

Son Dakika Mahkeme Haberleri

  • Bolu'da su kaynaklı zehirlenme davası ikinci duruşması yapıldı
    18:48 Bolu'da su kaynaklı zehirlenme davası ikinci duruşması yapıldı

    Bolu'nun Yuva köyünde 1 kişinin öldüğü, 147 kişinin de tedavi görerek taburcu olduğu su kaynaklı zehirlenmelere ilişkin 5 sanıklı davanın ikinci duruşması yapıldı. Sanıkların tutuksuz yargılanmasına ve davanın genişletilmesine karar veren mahkeme heyeti, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

  • Samsun'da doktoru kaçıran şahsa 16 yıl 6 ay hapis cezası
    17:04 Samsun'da doktoru kaçıran şahsa 16 yıl 6 ay hapis cezası

    Samsun'da eşinin ölümünden sorumlu tuttuğu doktoru silah zoruyla kaçıran şahıs, yargılandığı mahkemece toplam 16 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Şahıs, doktoru araçta tehdit ederek kaçırmış, polis tarafından kurtarılan doktorun ifadesi ve delillerin incelenmesi sonucunda şahıs suçlu bulunmuştur.

  • İstanbul'da Kedileri Öldüren Şahıs Hakkında Duruşma Devam Ediyor
    17:03 İstanbul'da Kedileri Öldüren Şahıs Hakkında Duruşma Devam Ediyor

    İstanbul Fatih Cami bahçesindeki kedileri toplayarak İzmit'teki işyerinde öldürdüğü iddia edilen Mehmet Fatih Öztürk'ün 6 yıla kadar hapis cezası talebiyle yargılandığı duruşmaya devam edildi. Hayvanseverler duruşma sonrasında adliye içinde ve dışında slogan attı, adliye önünde oturma eylemi yaptı.

  • Bostancı'da bisikletliye çarparak ölümüne neden olan sanığa 20 yıl hapis cezası
    15:46 Bostancı'da bisikletliye çarparak ölümüne neden olan sanığa 20 yıl hapis cezası

    Bostancı'da bisikletli Doğanay Güzelgün'e çarparak ölümüne neden olan Temel Ünlü, 20 yıl hapisle cezalandırıldı. Mahkeme sanığın uslanmaz bir kişiliğe sahip olduğunu değerlendirerek cezasında indirim uygulamadı.

  • Kadıköy'de diş hekimi cinayeti davasında katil zanlısı müebbet hapse çarptırıldı
    12:56 Kadıköy'de diş hekimi cinayeti davasında katil zanlısı müebbet hapse çarptırıldı

    Kadıköy'de 21 Mayıs 2022'de gerçekleşen diş hekimi cinayeti davasında 2 sanığın yargılandığı duruşma sonuçlandı. Tutuklu sanık Ziya Ersoy, cinayeti işlemediğini belirtirken, tutuksuz sanık Abdullah Artut ise beraatini talep etti. Mahkeme, Ziya Ersoy'u ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırırken, Abdullah Artut'un beraatine karar verdi.

  • Adapazarı'da silahla ateş ederek karısını öldüren sanığa 24 yıl hapis cezası
    12:30 Adapazarı'da silahla ateş ederek karısını öldüren sanığa 24 yıl hapis cezası

    Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde silahla ateş ederek karısını öldürdüğü, 1 kişiyi de yaraladığı gerekçesiyle tutuklu yargılanan sanığa 24 yıl 2 ay hapis cezası verildi. Sakarya 5. Ağır Ceza Mahkemesince görülen davanın karar duruşmasında, sanığın savunması ve müşteki tarafın talepleri değerlendirildi. Mahkeme heyeti, sanığı suçlu buldu ve hapis cezası verdi.

  • Eşinin ölümünde cinayetten yargılanan kadın ve kızı ile sevgilisine beraat
    16 Mar Eşinin ölümünde cinayetten yargılanan kadın ve kızı ile sevgilisine beraat

    Muğla'nın Yatağan ilçesinde Samet Bulut'u öldürüp intihar süsü verdikleri suçlamasıyla yargılanan eşi Penbe Bulut, kızı Ayşegül Bulut ve kızının erkek arkadaşı Mehmet Karadağ, suçlarının sabit olmaması nedeniyle beraat ettiler. Karar sonrası Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı kararı üst mahkemeye taşıdı.

  • Bursa'da 20 Bin Lira Değerinde Dron Çalan Şüpheliler Yakalandı
    16 Mar Bursa'da 20 Bin Lira Değerinde Dron Çalan Şüpheliler Yakalandı

    Bursa'da bir alışveriş merkezinden çalınan 20 bin lira değerindeki dronun izini süren Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Güven Timleri, kısa sürede şüphelileri yakaladı. Şüpheliler, gözaltına alındıktan sonra verdikleri ifadede, 'Bursa'nın manzarası güzel, o yüzden dron ile bakmak için çaldık' dedi.

  • Bodrum'da çocukların tarım ilacından zehirlenerek ölümü davasında sanığa hapis cezası
    15 Mar Bodrum'da çocukların tarım ilacından zehirlenerek ölümü davasında sanığa hapis cezası

    Muğla'nın Bodrum ilçesinde, ev ilaçlama işlemi sonrası iki çocuğun tarım ilacından zehirlenerek ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanan sanığa 7 yıl 9 ay 10 gün hapis cezası verildi. Sanığın avukatları karara itiraz edecek.

  • İzmir'de Ehliyetsiz Sürücüye Hapis Cezası
    15 Mar İzmir'de Ehliyetsiz Sürücüye Hapis Cezası

    İzmir'de ehliyetsiz ve alkollü olarak kullandığı otomobille motosiklete çarparak 2 kişinin yaralanmasına neden olan sürücü, 'bilinçli taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına yol açma' suçundan 4 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sanığın duruşmaya katılmaması üzerine yaralanan mağdurlardan biri hazır bulunurken diğeri yakınları tarafından temsil edildi. Müşteki avukatları, sanığın olası kasttan ceza almasını talep etti. Mahkeme, sanığa verilen 3 yıl hapis cezasını, olayın meydana gelmesine 'bilinçli taksirle sebebiyet verdiği' gerekçesiyle yarı oranda artırarak 4 yıl 6 ay olarak hükme bağladı.

  • Denizli'de Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası
    14 Mar Denizli'de Karısını Bıçakla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

    Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde karısını bıçakla öldürdüğü suçlamasıyla yargılanan tutuklu sanığa, Denizli 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Sanık, duruşmada üzgün ve pişman olduğunu ifade etti. Olay, Bahçelievler Mahallesi'nde gerçekleşmişti.

  • Bursa'da Karısını Bıçaklayarak Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Talebi
    14 Mar Bursa'da Karısını Bıçaklayarak Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Talebi

    Bursa'da tartıştığı karısını bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanığın, ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması yönünde mütalaa verildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı, sanığın haksız tahrik hükümleri uygulanmadan cezalandırılmasını istedi.

  • Samsun'da Facebook Dolandırıcılarına Hapis Cezası
    14 Mar Samsun'da Facebook Dolandırıcılarına Hapis Cezası

    Samsun'da sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta araç koltuğu sattığına dair ilan vererek bir kişiyi dolandıran 2 kişi, yargılandıkları mahkemece 3 yıl 4'er ay hapis cezasına çarptırıldı. İbrahim K. tarafından şikayet edilen Görkem F. ve Hüseyin I. 'dolandırıcılık' suçundan hüküm giydi.

  • Kocaeli'de Eşini Bıçaklayan Sanık Yeniden Hakim Karşısında
    14 Mar Kocaeli'de Eşini Bıçaklayan Sanık Yeniden Hakim Karşısında

    Kocaeli'de kendisiyle barışmak istemeyen eşini bıçaklayarak 17 yıl hapse mahkum edilen sanık, Yargıtay'ın bozma kararı sonrası yeniden hakim karşısına çıktı. Sanık, pişman olduğunu belirterek özür diledi. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

  • Kayseri'de Okul Harçlığı İçin Çalışan Genç Kız Eski Sevgilisi Tarafından Öldürüldü
    14 Mar Kayseri'de Okul Harçlığı İçin Çalışan Genç Kız Eski Sevgilisi Tarafından Öldürüldü

    Kayseri'de okul harçlığı biriktirmek için çalıştığı işinden evine giderken eski sevgilisi tarafından öldürülen 18 yaşındaki Edanur Çoban'ın davasının görülmesine devam edildi. Sanık Gökhan Ç., önceki ifadesini tekrar ettiğini belirtirken, mahkeme eksik evrakların tamamlanması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. Olayda, Edanur Çoban'ın ayrılmak istediği eski sevgilisi Gökhan Ç. tarafından silahla vurularak öldürüldüğü öğrenildi.

  • Karaman'da Uyuşturucu Operasyonunda 2 Kişi Tutuklandı
    14 Mar Karaman'da Uyuşturucu Operasyonunda 2 Kişi Tutuklandı

    Karaman'da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 kişi, mahkemece tutuklandı. Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, U.K. ve İ.Ş. isimli şahısların il dışından kente uyuşturucu getireceği bilgisine ulaştı. Operasyon sonucunda 202 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Şüpheliler, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Eski eşini bıçaklayan tutuklu sanık Halil Karabıyık: 'Zaten küçük bir kadın, istesem her zaman öldürürüm'
    14 Mar Eski eşini bıçaklayan tutuklu sanık Halil Karabıyık: 'Zaten küçük bir kadın, istesem her zaman öldürürüm'

    Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde eski eşi Elif Gedik'i bıçaklayan tutuklu sanık Halil Karabıyık'ın yargılanmasına başlandı. Tutuklu sanık, savunmasında iddiaları kabul etmedi ve tutuksuz yargılanma talep etti. Mahkeme heyeti tutukluluğun devamına karar verdi.

  • Bozcaada'da Boşandığı Eşini Bıçaklayan Sanığın Yargılanması Başladı
    14 Mar Bozcaada'da Boşandığı Eşini Bıçaklayan Sanığın Yargılanması Başladı

    Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde boşandığı eşini bıçakla yaraladığı öne sürülen sanığın yargılanmasına başlandı. Sanık, eski eşinin kendisini kıskandığını ve parasının peşinde olduğunu iddia etti. Müşteki ise uzun yıllardır şiddet gördüğünü ve düzenli olarak nafaka ödenmediğini belirtti. Duruşma 5 Nisan tarihine ertelendi.

  • Para için komşusunun başını keserle ezerek öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet
    13 Mar Para için komşusunun başını keserle ezerek öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde para için tartışı iddia edilen komşusunu keserle başını ezerek öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Olayın detayları ve cinayet zanlının yakalanmasıyla ilgili bilgiler yer alıyor.

  • Kocaeli'de Şizofren Olduğunu İddia Eden Sanığın Akli Dengesi Yerinde
    13 Mar Kocaeli'de Şizofren Olduğunu İddia Eden Sanığın Akli Dengesi Yerinde

    Kocaeli'de bir kişiyi sokak ortasında bıçaklayarak öldüren ve şizofren olduğunu iddia eden sanığın akli dengesinin yerinde olduğu raporla sabitlendi. Sanık, olayı gerçekleştirdiğini söylese de ailesinden özür diledi ve sanal ile gerçek dünya arasında yapay bir şeyin içinde olduğunu belirtti. Cumhuriyet savcısı, sanığın müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.

  • Beyoğlu'nda Taksici, Fas Uyruklu Yolcuyu Darp Ederek Ölümüne Neden Olduğu İddiasıyla Yargılanıyor
    13 Mar Beyoğlu'nda Taksici, Fas Uyruklu Yolcuyu Darp Ederek Ölümüne Neden Olduğu İddiasıyla Yargılanıyor

    Beyoğlu'nda taksiye binmek isteyen Fas uyruklu Jamal Doumane'yi taksiye almayan ve ardından darp ederek ölümüne neden olduğu iddia edilen taksici Doğan Güç, hakim karşısına çıktı. Sanık, duruşmada özür diledi ve olayın kendisinin isteği dışında geliştiğini belirtti. Duruşmada, Doumane'nin eşi ve kızı da müşteki olarak hazır bulundu. İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi ve dosyanın mütalaasının hazırlanması için Cumhuriyet Savcısı'na gönderilmesine hükmetti.

  • İstanbul'da Eros Davası Başlıyor
    13 Mar İstanbul'da Eros Davası Başlıyor

    İstanbul Başakşehir'de İbrahim Keloğlan tarafından öldürülen Eros adlı kedinin davası bugün Küçükçekmece Adalet Sarayı'nda görülecek. Duruşmaya çok sayıda hayvansever katıldı ve adalet taleplerini dile getirdi. Eros'un öldürülmesi hayvan hakları açısından önemli bir dava olarak görülüyor.

  • İbrahim Keloğlan'ın 'Eros' isimli kediye döverek ölümüne neden olmasıyla ilgili dava başlıyor
    13 Mar İbrahim Keloğlan'ın 'Eros' isimli kediye döverek ölümüne neden olmasıyla ilgili dava başlıyor

    İstanbul Başakşehir'de 'Eros' isimli kedinin ölümüne sebep olan İbrahim Keloğlan'ın yargılanacağı dava, Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek. Duruşmaya katılmak isteyenlerin yoğunluğu nedeniyle duruşma konferans salonunda yapılacak. AK Parti İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri de duruşmaya katılacak.

  • Burdur'da eşini av tüfeğiyle öldüren sanığa 15 yıl 10 ay hapis cezası
    12 Mar Burdur'da eşini av tüfeğiyle öldüren sanığa 15 yıl 10 ay hapis cezası

    Burdur'da eşini av tüfeğiyle öldüren ve hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan sanığa, 15 yıl 10 ay hapis cezası verildi. Sanık ve avukatları karara tepki gösterirken, mahkeme heyeti eylemin haksız tahrik etkisi altında işlendiğini belirterek iyi hal indirimleri uyguladı.

  • Burdur'da Kocasını Uyurken Öldüren Kadına 15 Yıl Hapis Cezası
    12 Mar Burdur'da Kocasını Uyurken Öldüren Kadına 15 Yıl Hapis Cezası

    Burdur'da yaşanan olayda Ayşe Işık, kocası İsmail Işık'ı uyurken av tüfeğiyle öldürmüştü. Karar duruşmasında Ayşe Işık'a 15 yıl hapis cezası verildi. Mahkeme, eylemin hiddet veya şiddetli elemin etkisi altında gerçekleştiği gerekçesiyle cezada indirim yaparak kararını verdi.

    1
  • Ankara'da Merkez Ankara inşaatında yaşanan fırtına ve sağanak sonucu 2 mühendislik öğrencisi hayatını kaybetti
    12 Mar Ankara'da Merkez Ankara inşaatında yaşanan fırtına ve sağanak sonucu 2 mühendislik öğrencisi hayatını kaybetti

    Ankara'da 15 Ağustos 2022'de, Merkez Ankara inşaatında şiddetli fırtına ve sağanak nedeniyle perde kalıpların devrilmesi sonucu, burada staj yapan 2 mühendislik öğrencisinin öldüğü, 1 stajyerin yaralandığı olaya ilişkin 5 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada, sanıkların savunmaları alındı ve müşteki avukatları kovuşturmanın genişletilmesini talep etti. Mahkeme, sanıklar hakkındaki adli kontrol kararının devamına karar verdi ve duruşma 25 Haziran'da devam edecek.

  • Van'da Eşini Bıçaklayan Şahıs Tutuklandı
    12 Mar Van'da Eşini Bıçaklayan Şahıs Tutuklandı

    Van'ın İpekyolu ilçesinde tartıştığı eşini bıçaklayarak ağır yaralayan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay sonrası yaralı kadının tedavisi devam ediyor.

  • Konya'da cezaevi izinlisi kadını öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılanması devam ediyor
    12 Mar Konya'da cezaevi izinlisi kadını öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılanması devam ediyor

    Konya'nın Karatay ilçesinde cezaevinden izinli çıkıp, dini nikahla yaşadığı kadını öldürdüğü ileri sürülen sanığın yargılanmasına devam edildi. Sanık, tahliye ve beraat talebinde bulunurken, mahkeme heyeti maktulün çocuğunun tanık olarak dinlenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

  • Çanakkale'de boşanma aşamasındaki eşi av tüfeğiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası
    12 Mar Çanakkale'de boşanma aşamasındaki eşi av tüfeğiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

    Çanakkale'nin Ezine ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşini av tüfeğiyle öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanık, 'eşe ve kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Sanığın, cinayeti planladığına dair delillerin bulunduğu belirtildi.

  • Çanakkale'de Boşanma Aşamasındaki Kadını Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası
    12 Mar Çanakkale'de Boşanma Aşamasındaki Kadını Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

    Çanakkale'nin Ezine ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Korur'u av tüfeğiyle vurarak öldüren Gencay Korur, sosyal medyada 'Gururlu hissediyor' paylaşımı yapmıştı. Tutuklu sanık Gencay Korur, Çanakkale 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Sanığın daha önce de Ayşe Korur'a yönelik eylemlerinden dolayı cezalandırıldığı belirtildi.

  • Boşanma Aşamasındaki Eşi Falçatayla Yaralayan Sanığa 11 Yıl 8 Ay Hapis Cezası
    12 Mar Boşanma Aşamasındaki Eşi Falçatayla Yaralayan Sanığa 11 Yıl 8 Ay Hapis Cezası

    Bakırköy'de boşanma aşamasındaki eşini falçatayla yaralamaktan 11 yıl 8 ay hapisle cezalandırılan Mesut Öztürkmen'in yeniden yargılandığı davada karar açıklandı. Sanık Öztürkmen, 'Eşe karşı nitelikli kasten öldürmeye teşebbüs etme' suçundan 11 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

  • Sosyal medya ünlüsü ve eski kikboksçu Andrew Tate ve kardeşi Romanya'da gözaltına alındı
    12 Mar Sosyal medya ünlüsü ve eski kikboksçu Andrew Tate ve kardeşi Romanya'da gözaltına alındı

    İngiltere'de çıkarılan yakalama kararı sonrası, insan kaçakçılığı ve tecavüzle suçlanan sosyal medya ünlüsü ve eski kikboksçu Andrew Tate ile kardeşi Tristan, Romanya'da gözaltına alındı. Tate kardeşler hakkında tecavüz, insan kaçakçılığı ve suç örgütü kurma suçlamalarıyla açılan dava Romanya'da devam ediyor.

  • Boşanma aşamasındaki eşini falçatayla yaralayan sanığa hapis cezası
    12 Mar Boşanma aşamasındaki eşini falçatayla yaralayan sanığa hapis cezası

    Bakırköy'deki bir alışveriş merkezinde boşanma aşamasında olduğu eşini falçatayla yüzünden yaraladığı gerekçesiyle yeniden yargılanan sanık, 11 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sanığın daha önce verilen karar temyiz edilmeden uygulandı.

  • Müzikhol cinayetinde tutuklu iki sanık tahliye edildi
    12 Mar Müzikhol cinayetinde tutuklu iki sanık tahliye edildi

    Zonguldak'ta iki yıl önce müzikhol işletmecisi Tolga Korkmaz'ın öldürüldüğü cinayette tutuklu 3 sanıktan 2'si tahliye edildi. Olayın ardından hazırlanan iddianame kabul edildi ve mahkeme süreci başladı.

  • Zonguldak'ta Müzikhol İşletmecisinin Cinayetinde 2 Sanık Tahliye Edildi
    12 Mar Zonguldak'ta Müzikhol İşletmecisinin Cinayetinde 2 Sanık Tahliye Edildi

    Zonguldak'ta iki yıl önce müzikhol işletmecisi Tolga Korkmaz'ın öldürüldüğü cinayette tutuklu 3 sanıktan 2'si tahliye edildi. Olayın ardından hazırlanan iddianame kabul edildi ve mahkeme süreci başladı.

  • Bursa'da fuhuş çetesine operasyon: 25 kadın kurtarıldı, 31 şüpheli gözaltına alındı
    12 Mar Bursa'da fuhuş çetesine operasyon: 25 kadın kurtarıldı, 31 şüpheli gözaltına alındı

    Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Bursa merkezli 3 ilde fuhuş çetesine şafak vakti operasyon düzenledi. Zorla fuhuş yaptırılan 25 mağdur kadın kurtarılırken, çete üyesi 31 şüpheli kıskıvrak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan 19'u tutuklanırken, 12'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Aksaray'da Motosiklet Hırsızlığı: 2 Şüpheli Tutuklandı
    11 Mar Aksaray'da Motosiklet Hırsızlığı: 2 Şüpheli Tutuklandı

    Aksaray'da bir apartmanın önünde bulunan motosikleti çalan 2 hırsızlık şüphelisi, polisin operasyonuyla yakalandıktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Güvenlik kamerasına yakalanan hırsızlardan birinin önce elini yıkayıp sonra motosikleti çalması dikkat çekti.

  • Mersin'de 3 yaşındaki Müslüme'nin ölümüne ilişkin hapis cezası 45 yıla çıkarıldı
    11 Mar Mersin'de 3 yaşındaki Müslüme'nin ölümüne ilişkin hapis cezası 45 yıla çıkarıldı

    Mersin'in Gülnar ilçesinde 3 yıl önce kaybolan ve 9 gün sonra ormanlık alanda cansız bedeni bulunan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın dedesi Hasan Yağal'a verilen hapis cezası, 'nitelikli cinsel saldırı' ve 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçlarından dolayı 45 yıla çıkarıldı. Mahkeme, diğer sanıkların beraat kararlarını ise onayladı.

  • Beyoğlu'nda tartışma sonucu ölüme neden olan sanığın davası başladı
    11 Mar Beyoğlu'nda tartışma sonucu ölüme neden olan sanığın davası başladı

    Beyoğlu'nda yaşanan tartışma sonucu elindeki kalemle kaşına yumruk atan Engin Yalçın'ın hayatını kaybetmesine neden olduğu gerekçesiyle hakkında dava açılan sanığın yargılanmasına başlandı. Sanık, savunmasında olayın kendisini tahrik ettiğini ve tek bir yumruk attığını söyledi. Mahkeme heyeti, tanıkların dinlenmesi için bir sonraki celseye erteleme kararı aldı.

  • Denizli'de Market Baskını Davası Görülmeye Başlandı
    10 Mar Denizli'de Market Baskını Davası Görülmeye Başlandı

    Denizli'de kasiyer Merve Acar'ın öldürüldüğü market baskını olayının davası görülmeye başlandı. Mahkeme, sanıkların tutukluluklarının devamına karar vererek duruşmayı erteledi. Tutuklu sanıkların savunmaları alındı ve tahliye talepleri reddedildi. Duruşma 31 Mayıs'a ertelendi.

Advertisement