Mahkumlara Sabır Dileyen Hatipoğlu, Onlarla Birlikte Dua Etti - Son Dakika
Güncel

Mahkumlara Sabır Dileyen Hatipoğlu, Onlarla Birlikte Dua Etti

Mahkumlara Sabır Dileyen Hatipoğlu, Onlarla Birlikte Dua Etti

Oltu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda yılın son etkinliği yapıldı.

01.01.2015 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oltu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda yılın son etkinliği yapıldı. Kurum Eğitim Birimi tarafından organize edilen etkinliğe katılan İlahiyatçı Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu, cezaevinde bulunan tutuklu ve hükümlülere konferans verdi.

Tutuklu ve hükümlülere Oltu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda bir konferans veren Prof.Dr. Hatipoğlu, kader, ölümden sonraki hayat, sabır, vicdan, ahlak ve Mekke'nin fethi konularını anlattı.

Oltu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda gerçekleştirilen konferansa; Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Oltu Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Hasan Kol, Oltu Adliyesi Hakim ve Savcıları, Kurum Müdürü Selahattin Tutkun, kurum personeli ve çok sayıda hükümlü tutuklu katıldı.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu konferansta, hükümlü-tutuklular tarafından yöneltilen soruları da yanıtladı. Peygamber Efendimizin hayatından örnekler veren Hatipoğlu yaklaşık bir saat boyunca tutuklu ve hükümlülere manevi destek verdi. Mahkumlara sabır dileyen Hatipoğlu, onlarla birlikte dua etti.

Oltu Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, eğitim faaliyetlerine yaptığı katkılarından dolayı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'na bir teşekkür plaketi ve Oltu taşı tespih hediye etti.

Konferans bitimine müteakiben Kurum Müdürü odasına geçen Hatipoğlu ve beraberindekiler hatıra fotoğrafları çektirerek kurumdan ayrıldı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mahkumlara Sabır Dileyen Hatipoğlu, Onlarla Birlikte Dua Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement