Mahkumlardan "İstiklal Madalyası" İçin İmza Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Mahkumlardan "İstiklal Madalyası" İçin İmza Kampanyası

Mahkumlardan "İstiklal Madalyası" İçin İmza Kampanyası

Balıkesir’de yayın yapan Birlik Gazetesi’nin başlattığı "Balıkesir’e İstiklal Madalyası verilsin" kampanyasına Bandırma 2 Nolu T Tipi Kapalı Cezaevi mahkumlarından destek geldi.

08.06.2016 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de yayın yapan Birlik Gazetesi'nin başlattığı "Balıkesir'e İstiklal Madalyası verilsin" kampanyasına Bandırma 2 Nolu T Tipi Kapalı Cezaevi mahkumlarından destek geldi.

Balıkesir Birlik Gazetesi'nin bir süre önce başlattığı "Balıkesir'e İstiklal Madalyası verilsin" kampanyasına cezaevi mahkumları destek oldu. Bandırma 2 Nolu T Tipi Kapalı Cezaevinden Süleyman Aydın imzasıyla gönderilen mektupta toplanan imzalar gazeteye gönderildi.

Başlatılan kampanyaya destek olmak için imza topladıklarını söyleyen cezaevi mahkumu Süleyman Aydın, gazete sahibi Sıtkı Şeremetli'ye gönderdiği mektupta, "Birlik Gazetesinin yapmış olduğu tarihi çağrı ve başlatmış olduğunuz 'Balıkesir'e İstiklal Madalyası verilsin' kampanyasına bizde koğuşumuzda bulunan Balıkesirli arkadaşlarla, Balıkesirspor'lu Onkolikler olarak Cezaevinden küçükte olsa destek olmak istedik. Cezaevinde olsak da Kuva-yi Milliye kahramanlarımızın ruhlarını şad etmek ve Balıkesir'deki torunlarının hak ettiği İstiklal Madalyası'nın Balıkesir'e verilmesi için Birlik Gazetesi ailesi olarak gösterdiğiniz gayrete destek olmak adına 'Bir imza bin imzadır' düşüncesiyle kampanya başlattık. Bu kampanyaya destek olmak için imzaladığımız listeyi de size gönderiyoruz. Yaşadığımız bu topraklar kıyamete kadar kadim milletimizin vatanı olacaktır. Toprak uğruna verilen her can bizim için Kuva-yı Milli ruhunu, milli mücadele azmini yeşertecek. Başlattığımız kampanya başarıya ulaşıp Balıkesir'e İstiklal Madalyası verilince, biliyoruz ki Birlik Gazetesi ve Şeremetli ailesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Devletimizin, Milletimizin ve Balıkesir Halkının yanında olacağını, Balıkesir'e İstiklal Madalyasının kazandırılmasına vesile olacaklarına canı gönülden inanıyor ve Cezaevi'nden selam ve saygılar sunuyoruz" ifadelerine yer verdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mahkumlardan 'İstiklal Madalyası' İçin İmza Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement