Mahkumun Hastaneden Kaçırılma Anı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
3. Sayfa

Mahkumun Hastaneden Kaçırılma Anı Güvenlik Kamerasında

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 3 gün önce tedavi için hastaneye getirilen mahkumun, silahlı kişilerce kaçırılma anının kamera kayıtları çıktı.

04.07.2016 13:56  Güncelleme: 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 3 gün önce tedavi için hastaneye getirilen mahkumun, silahlı kişilerce kaçırılma anına ilişkin güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı.

KAÇIŞ ANI KAMERADA

Kayıtlarda mahkum Arif Ötleş'i kaçırmaya çalışan kişiler ile jandarma ekipleri arasında arbede çıktığı görülüyor. Kayıtların devamında şüphelilerin, bekleme salonundaki sandalye ve bankları görevlilere doğru fırlattıktan sonra hastaneden kaçış anı yer alıyor.

SİLAHLI GRUP TARAFINDAN KAÇIRILDI

"Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak" suçundan Kocaeli 1 No'lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumunda tutuklu bulunan Ötleş, 1 Temmuz'da jandarma ekiplerince İzmit Seka Devlet Hastanesine getirildiği sırada silahlı grup tarafından kaçırılmıştı.

HENDEK'TE YAKALANMIŞTI

Olaya karıştığı belirlenen zanlılardan 3'ü Kocaeli'de yakalanmış, Ötleş ve ona yardım eden 4 şüpheli ise Sakarya'nın Hendek ilçesinde gözaltına alınmıştı. Ötleş, çıkarıldığı mahkemece yeniden cezaevine gönderilmişti.

Mahkumun Hastaneden Kaçırılma Anı Güvenlik Kamerasında
Kaynak: AA

Son Dakika 3. Sayfa Mahkumun Hastaneden Kaçırılma Anı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement