Mahmue Uslu Fenerbahçe-Mersin İdmanyurdu Maçı Sonrası Konuştu - Son Dakika
Spor

Mahmue Uslu Fenerbahçe-Mersin İdmanyurdu Maçı Sonrası Konuştu

Mahmut Uslu: Bir kulüp başkanının konuşmalarının nereye varabileceğini anlayamadığımız dünkü maç, yine aynı şekilde neticeleniyor.

18.05.2015 07:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, takım otobüsünde dedektör köpekle arama yapılmasına ilişkin, "Onu emniyet müdürü ve sorumlusuna sorun. Benim bu konuda bilgim var. Böyle bir araştırma yaptılar" dedi.

Mahmut Uslu, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, iyi oynamadıklarını ancak son dakikalarda gelen golle 3 puan aldıklarını söyledi.

Mahmut Uslu, Trabzon'daki saldırının faillerinin bulunamamasının hatırlatılması üzerine, "Biz ne yapabiliriz, bekliyoruz. Sonuna kadar takipçisiyiz. Belli seviyelerde görüşmeler yapıldı. Önümüzde de seçimler var onun için bu konularda herhangi bir yorum yapamıyoruz" diye konuştu.

Maç öncesi tribünlerde ücretsiz dağıtılan yerel bir gazetenin manşetinde Emre Belözoğlu'nun hedef noktasında yer alan fotoğrafına yer verilmesiyle ilgili konuşan Uslu, "Biraz daha dikkat etmek lazım. Bugün çıkan gazete de dahil olmak üzere. Bunlar yanlış şeyler. 3-4 yıl önce de Trabzon'da böyle bir gazete çıkmıştı, sonra neler olduğunu biliyorsunuz" ifadesini kullandı.

Mahmut Uslu, konuyla ilgili hukuki olarak girişimde bulunulabileceğini ancak savcıların da konuyla ilgili çalışma yapabileceğini söyledi.

Gazetecilerin "takım otobüsünde bomba araması yapıldığı" şeklindeki ifadesi üzerine Mahmut Uslu, "Onu emniyet müdürü ve sorumlusuna sorun. Benim bu konuda bilgim var. Böyle bir araştırma yaptılar" dedi.

Mahmut Uslu, şampiyonluk şanslarının halen çok olduğunu ve Galatasaray'ın puan kaybetmesini beklediklerini kaydetti.

Galatasaray-Gençlerbirliği maçı hakkında

Mahmut Uslu, Galatasaray'ın Gençlerbirliği'ni 1-0 yendiği maçla ilgili de konuştu. Bu aralar çok eziyet çektiklerini ve devamlı problemler yaşadıklarını belirten Uslu, "Özellikle Trabzon olayı bizim takımı çok etkilemişti. 2 hafta kaldı. İki maçımız da İstanbul'da ve kazanmaya çalışacağız. Bizim önümüzün açıldığına inanıyoruz. Ancak yaşına hürmeten hiçbir zaman bir şey söylemediğimiz, söylememeye çalıştığımız bir kulüp başkanının konuşmaları ve o kulüp başkanının konuşmalarının nereye varabileceğini anlayamadığımız dünkü maç yine aynı şekilde neticeleniyor" ifadelerini kullandı.

"Galasataray-Gençlerbirliği maçında bir şike olduğunu mu ima ediyorsunuz?" sorusuna Mahmut Uslu, şöyle yanıt verdi:

"Ben ima etmiyorum. Ben Gençlerbirliği başkanının konuşması ve ardından olan olayları, gazetelerde çıkan yazılarla ilgili yorum yapıyorum. Hiçbir şey ima etmiyorum. İma etmeme gerek yok, söylerim. Ben eldivenli konuşan bir insan değilim, bunlar çok tehlikeli şeyler ama yansıyor. Her yere yansıyor. Herkesin dikkat etmesi lazım. Oyuncuların dikkat etmesi lazım."

Gençlerbirliği'nin yediği golden rahatsızlık duyup duymadığının sorulması üzerine Uslu, "Ben kaçan golden rahatsızlık duydum. Yenen golü ise bilemem. Elini çekti diye yazıyorsunuz" dedi. Uslu, sportif olayların dışında bazı şeyler olduğunu iddia ederek, bunların bitmesi gerektiğini, federasyonun ve kamu kuruluşlarının Fenerbahçe'yle ilgili dikkat etmesi gerektiğini dile getirdi.

Yerel gazetenin manşeti

Bu arada, Emre Belözoğlu, yerel gazetenin hatırlatılması üzerine, canının çok sıkkın olduğu için konuşmak istemediğini söyledi. Tribünlerde dağıtılan yerel gazetenin editörlerinden Esat Durak ise Fenerbahçe ve Emre Belözoğlu'nu üzmek ve sıkıntıya sokmak istemediklerini belirterek, sarı-lacivertli kulüpten ve milli futbolcudan özür diledi. Öte yandan, alerjik reaksiyon geçiren ve Tarsus'ta bir hastanede müşahade altında tutulan Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topuz'un durumunun ciddi olmadığı bildirildi. Mehmet'in takımla İstanbul'a döneceği belirtildi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Mahmue Uslu Fenerbahçe-Mersin İdmanyurdu Maçı Sonrası Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.

  • Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı
    18:55 Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı

    Ankara'nın Dikmen semtinde mikser kamyonu yokuşa dönmek isterken virajı alamayınca devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Z. O. yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti
    18:44 Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti

    Sivasspor milli maçlar nedeniyle verilen arada Sivas Dört Eylül Futbol ile hazırlık maçında karşılaştı ve 3-0 galip geldi. Emre Gökay, Clinton N'jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle Sivasspor kazandı.


Advertisement