Mahmut Amcadan Başbakan'a Dua - Son Dakika
Güncel

Mahmut Amcadan Başbakan'a Dua

Ordu’nun Fatsa ilçesine Bağlı Kabakdağı Mahallesi’nde ikamet eden 84 yaşındaki Mahmut Zeki Eraslan, yerel seçim sonuçlarının ardından Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a sonsuz başarılar diledi.

01.04.2014 08:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu mitinginden önce Başbakan Erdoğan’ın telefonla arayarak hatırını sorduğu Mahmut Eraslan, 30 Mart yerel seçim sonuçlarına ilişkin duygu ve düşüncelerini paylaştı.

“BAŞBAKAN SAYESİNDE HUZURLUYUZ”

Başbakan’ı çok sevdiğini ve her zaman yanında olduğunu hatırlatan Mahmut Zeki Eraslan, "Allah, Başbakanımızdan razı olsun. Allah onun sayesinde bu memlekete zeval vermesin. Şimdiye kadar verdiğimiz şehitlerin yüzü suyu hürmetine Allah ona da, memlekete de sağlık ve huzur versin. Artık 84-85 yaşına geldim. Benim elimden Başbakanımız için ancak dua etmek gelir. Gücüm yettiğince her zaman dua ediyorum. Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’a da çok teşekkür ederim. O da ziyaretime geldi. Allah ondan ve Başbakanımızdan razı olsun.

Anlayan sayesinde Fatsa, daha çok hizmetler görecektir. Fatsa’nın iyiliği ve güzelliği için ona Allah’tan kolaylıklar diliyorum. Her ne kadar konuşmakta zorlansam da, bu iyi insanlardan söz etmeden duramıyorum. Bu memlekete işte böyle büyüğünü-küçüğünü bilen, saygılı insanlardan fayda gelecektir. Hepsinin de yolları açık olsun. Ben burada hayatımdan memnunum. Allah’a bir can borcum var. İyilik ve güzellikle emanetini teslim edebilirsem ne mutlu bana. Başbakan’a muhabbetlerimi bildirir, selamlarımı gönderirim. Onun sayesinde başımız dik ve huzur içinde yaşayabiliyoruz” dedi.

Mahmut Amcadan Başbakan\'a Dua
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mahmut Amcadan Başbakan'a Dua - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement