Mahsun Kırmızıgül Yıllar Sonra Stüdyoya Giriyor - Son Dakika
Magazin

Mahsun Kırmızıgül Yıllar Sonra Stüdyoya Giriyor

Nisan ayında kaybettiğimiz Atilla Özdemiroğlu'nun 60. sanat yılı anısına stüdyoya girecek isimler arasında Mahsun Kırmızıgül de var.

28.06.2016 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz Attila Özdemiroğlu'nun 60. sanat yılı anısına Sezen Aksu'dan Mehmet Erdem'e kadar birçok ünlü isim seçtikleri birer Özdemiroğlu şarkısı söyleyecek. Bu isimlerden biri de yönetmenlik koltuğuna oturduktan sonra yıllardır stüdyoya girmeyen Mahsun Kırmızıgül olacak. Konuyla ilgili detaylara İpek Durkal Habertürk'teki yazısında yer verdi.

İşte Durkal'ın yazısındaki ilgili kısım;

"Nisan ayında kaybettiğimiz çok kıymetli müzik adamı Attila Özdemiroğlu'nun 60. sanat yılı bu yıl... Eğer yaşasaydı kendisi bir albüm hazırlayacaktı. Ancak ömrü yetmedi. Görevi eşi Hepgül Özdemiroğlu devraldı. Özdemiroğlu'nun anısına eşi Hepgül Özdemiroğlu'nun yapımcılığında 'Attila Özdemiroğlu-60 Yıl' adlı çift CD'lik bir albüm hazırlanıyor.

MAHSUN DA SÖYLEYECEK

Albümde, Sezen Aksu'dan Mehmet Erdem'e kadar Özdemiroğlu'nun yakın dostları, seçtikleri birer Özdemiroğlu şarkısı söyleyecek. Albümde çok sürpriz bir isim de var. Yönetmenlik ve yapımcılık ile sinema sektöründe ilerleyen Mahsun Kırmızıgül, yıllar sonra Özdemiroğlu anısına stüdyoya girecek ve çok sevdiği bir Attila Özdemiroğlu şarkısını seslendirecek. Özdemiroğlu'nun sayısı binleri bulan, 200'ü de hit olan şarkıları içinden seçilen albüm, 26 şarkıdan oluşacak ve yıl sonuna doğru dinleyici ile buluşacak."

Mahsun Kırmızıgül Yıllar Sonra Stüdyoya Giriyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Mahsun Kırmızıgül Yıllar Sonra Stüdyoya Giriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • i e: bu vatan hayinini sesi olan albüm alınmaz satılmaz ve izlenmez seni bu duruma bu halk getirdi ya bunların geneli aynı bak tatlısese ne oldu yıllarca besledi pkk yı sonra res çekti onlarda anında indirdi 51 14 Yanıtla
  • Terörelanet: Bunun bütün filmlerini protesto edelim !!! 31 7 Yanıtla
  • Derdim Çok : Yapmayın şu Vatan haininin haberlerini 23 13 Yanıtla
  • ÇÖKN: TERÖRİST SAHNEYE ÇIKIYOR PRİM VERMEYİN 20 8 Yanıtla
  • taso: Bu adam para mı veriyor haber olmak için.. haber yapmayın bu vatan hainini 17 11 Yanıtla
  • osman: bunun yıldızı söndü artık isterse bakkala girsin 22 5 Yanıtla
  • CAMBAZOĞLUCAMBAZ: vatan haini mahsun, 16 6 Yanıtla
  • Jonny: Dagda 5 kisi alir onun albumunu,türk milletinden 5 kurus yok da sana! 17 3 Yanıtla
  • tirro: buyuk ıhtımal bır daha asla ızlemeyecegım ve dınlemeyecegım bır zat... 17 3 Yanıtla
  • BabaCengiz: Önce bir saç traşı ol insana benze.Paralar suyunu çekince yine udurukatan bir film çeker aynı terane.Babasını da hiç sevmezdim... 8 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement