Makedonya'da Öldürülen Anne ve Oğlunun Ailesine Başkan Altepe'den Taziye Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Makedonya'da Öldürülen Anne ve Oğlunun Ailesine Başkan Altepe'den Taziye Ziyareti

Makedonya\'da Öldürülen Anne ve Oğlunun Ailesine Başkan Altepe\'den Taziye Ziyareti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Makedonya’da uyurken susturucu silahla öldürülen anne ile oğlunun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

04.08.2015 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Makedonya'da uyurken susturucu silahla öldürülen anne ile oğlunun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te kayınpederi N.A'nın evinde uyurken susturucu silahlarla öldürülen Gülçin Erçoban ve oğlu Samet Selçuk'un Bursa'daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Acımasızca öldürülen anne ve oğlunun Panayır Mahallesi'ndeki yakınlarını ziyaret edip taziyede bulunan Altepe, bu hain saldırının peşini bırakmayacaklarını, her zaman acılı ailenin yanında olacaklarını belirtti.

Anne Gülçin Erçoban ve oğlu Samet Selçuk için Allah'dan rahmet dileyen Altepe, "Bu menfur saldırının çözülmesi için devletimizin bütün imkanlarını kullanacağız. Gerek Türk polisi, gerekse Makedon polisi büyük bir titizlikte çalışıyor. Saldırının faillerini ortaya çıkartarak acılı ailemizin acısını biraz olsun dindireceğiz. Erçoban ailesini yalnız bırakmayıp yanlarında olacağız" dedi.

Öldürülen Gülçin Erçoban'ın kardeşi Habip Erçoban ise, olayın bir an önce çözülmesini istediklerini belirterek, "Canımız çok yanıyor. Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın. Bu menfur saldırıyı yapanlar bir an önce ortaya çıksın" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Makedonya'da Öldürülen Anne ve Oğlunun Ailesine Başkan Altepe'den Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement