Makedonya'da Sürücü Kurslarının Eylemi - Son Dakika
Güncel

Makedonya'da Sürücü Kurslarının Eylemi

Görüntü dökümü: -Eylemden detaylar -Sürücü kursu eğitmenlerinden Luljeta Agushi'nin açıklamaları -Sürücü Kursları ve Eğitmenleri Birliği Başkanı Jonçe Apostollovski'nin açıklamaları -Eylemden detaylar.

02.02.2016 22:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü dökümü:

-Eylemden detaylar

-Sürücü kursu eğitmenlerinden Luljeta Agushi'nin açıklamaları

-Sürücü Kursları ve Eğitmenleri Birliği Başkanı Jonçe Apostollovski'nin açıklamaları

-Eylemden detaylar.

Makedonya'da sürücü kurslarının eylemi

Araçlarına kamera yerleştirilmesini öngören yeni yasanın iptalini talep eden sürücü kursları yetkilileri, başkent Üsküp'teki Goçe Delçev Köprüsü'nü araç trafiğine kapatarak eylem yaptı.

Makedonya'nın başkenti Üsküp'teki sürücü kursları yetkililerinin, yaklaşık bir aydır süren eylemi devam ediyor.

Sürücü kurslarındaki araçların içine kamera yerleştirilmesini öngören yeni yasanın iptalini isteyen sürücü kursu yetkilileri, Goçe Delçev Köprüsü'nü trafiğe kapatarak eylem yaptı.

Sürücü Kursları ve Eğitmenleri Birliği Başkanı Jonçe Apostollovski, eylemde yaptığı açıklamada, mevcut yasanın tüm sürücü kurslarını olumsuz etkilediğini belirterek, sürücü adaylarının ve eğitmenlerin araçların içine kamera yerleştirilmesini istemediğini savundu.

Sürücü kursu eğitmenlerinden Luljeta Agushi de araçlara kamera yerleştirilmesinin gizliliğe aykırı olduğunu savunarak, yeni yasaya tepki gösterdi.

Daha önce de hükümet binası önündeki caddeyi trafiğe kapatan eylemciler, yasanın değişmemesi halinde ana caddeleri de kapatacaklarını açıklamıştı.

Makedonya\'da Sürücü Kurslarının Eylemi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Makedonya'da Sürücü Kurslarının Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement