Makilik Alandaki Yangın Havadan Müdahaleyle Söndürüldü - Son Dakika
Güncel

Makilik Alandaki Yangın Havadan Müdahaleyle Söndürüldü

Makilik Alandaki Yangın Havadan Müdahaleyle Söndürüldü

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde makilik alanda çıkan yangın, helikopterle havadan yapılan müdahaleyle söndürüldü.

25.09.2015 21:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde makilik alanda çıkan yangın, helikopterle havadan yapılan müdahaleyle söndürüldü. Yangında 3 dönüm makilik alan zarar gördü.

Yangın, Yenimescit Mahallesi Karanlıkdere Mevkii'ndeki tepede saat 18.30 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle başladı. Bodur ağaçların bulunduğu tepeden dumanların yükseldiğini görenler, Keşan Belediyesi ve Keşan Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerine ihbarda bulundu. Haber verilmesi üzerine olay yerine Keşan Belediyesi ve Keşan Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye araçları dik yamaç nedeniyle olay yerine ulaşamadı. Bunun üzerine Korudağ Mevkii'nde bulunan yangın söndürme helikopteri olay yerine yönlendirildi. İtfaiye ekipleri hortumları birbirlerine bağlayarak yamaç kenarındaki alevlere müdahale etti. Kısa sürede olay yerine gelen yangın helikopteri, yakınındaki Kocadere Göleti'nden aldığı suyu boşaltıp, alevleri söndürdü. Yangında 3 dönüm makilik alan zarar gördü. Polis ve itfaiye ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. - Keşan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Makilik Alandaki Yangın Havadan Müdahaleyle Söndürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement