Malatya Arena'da Kötü Haber - Son Dakika
Yerel

Malatya Arena'da Kötü Haber

Malatya Arena\'da Kötü Haber

Malatya’da yapımı süren Malatya Arena Stadı’nın teslim edilme tarihinin 2016 yılının Ağustos ayı olarak açıklandı.

19.05.2015 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da yapımı süren Malatya Arena Stadı'nın teslim edilme tarihinin 2016 yılının Ağustos ayı olarak açıklandı.

İnşası Malatya Arena Stadı ile aynı yıl başlayan statlar birer ikişer hizmete sunulurken, Malatya'ya yapılan stadın yüklenici firmadan kaynaklı "ağır çalışma" sorunu devam ediyor.

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Selim Pilten yaptığı açıklamada, stadın şantiye şefinin Malatya Arena'nın tamamlanma tarihini 2016 yılının Ağustos ayı olarak kendileriyle paylaştığını kaydetti.

Yeni sezon için İnönü Stadı'na yeni sistem için yaklaşık 4- 4,5 milyonluk masraf yapılacağını, bu sistemi daha sonra yeni stada taşıyacaklarını belirten Pilten,"Geçtiğimiz günlerde TFF'den iki heyet Malatya'ya gelerek bir takım incelemeler yaptılar. Birinci heyet e-bilet uygulamasıyla, ikinci heyet ise güvenlikle alakalı incelemelerde bulundu. Malatya İnönü Stadı'nda ve yeni yapılan statta bir takım incelemeler yapıldı. Yeni stadın şantiye şefi de bu toplantıda yer aldı ve 2016 Ağustos ayından önce stadın bitirilemeyeceği yönünde bir ifade kullandı. Tabi mevcut İnönü Stadı'na 4-4,5 milyon TL'lik bir yatırım yapılacak. Bu sistem daha sonra sökülerek, yeni stada götürülecek. En azından heyetin belirleyeceği kriterlere uygun imalatların yapılmasını şantiye şefinden istedik. Heyet bize raporu sundu, biz de yeni stadı yapan firmaya bunu ilettik" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya Arena'da Kötü Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement