Malatya Arena'da Yoğun Mesai - Son Dakika
Ekonomi

Malatya Arena'da Yoğun Mesai

Malatya Arena\'da Yoğun Mesai

25 bin seyirci kapasiteli Malatya Arena Stadı’nın tamamlama ihalesini alan Biser Yapı-Mektek Yapı ortaklığı, çelik işinin ardından stattaki diğer yarım kalan işlere de başladı.

11.02.2016 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

25 bin seyirci kapasiteli Malatya Arena Stadı'nın tamamlama ihalesini alan Biser Yapı-Mektek Yapı ortaklığı, çelik işinin ardından stattaki diğer yarım kalan işlere de başladı.

Malatya Arena Stadyumu'nun tamamlama ihalesi 14 Aralık'ta Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) İstanbul Küçükçekmece'deki binasında yapılmıştı. Yapılan ihalede tamamlama ihalesi için en düşük teklif, Biser Yapı İnşaat - Mektek Yapı İnşaat ortaklığından gelmişti.

Stadın tamamlama ihalesinin ardından gerekli incelemeleri yapan TOKİ, teklif veren firmalara yer teslimini yapmıştı. Malatya Arena Stadı'nın tamamlama ihalesi için 39 milyon 944 bin TL teklif veren Malatya firması Biser Yapı İnşaat - Mektek Yapı İnşaat ortaklığı ile TOKİ arasında sözleşme imzalanmasının ardından, firma yarım kalan inşaatı tamamlamak için kolları sıvadı.

İlk etapta stadın çelik işlerinin yapımına başlayan yüklenici firma, işçi sayını 70'e çıkararak, diğer yarım kalan işlere de başladı.

Stadın tamamlama işinin tabelasını inşaat alanına asan Biser- Mektek yarı inşaat ortaklığı, çalışmaların hızlı yürümesi için mesaisini yoğunlaştırdı. İnşaattaki çalışmaların bu hızla devam etmesi halinde, stadın önümüzdeki sezonun başına yetişeceği belirtildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Malatya Arena'da Yoğun Mesai - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement