Malatya - Borsa Başkanı'nın Astsubay Oğlunu PKK Kaçırdı - Son Dakika
Güncel

Malatya - Borsa Başkanı'nın Astsubay Oğlunu PKK Kaçırdı

Malatya - Borsa Başkanı\'nın Astsubay Oğlunu PKK Kaçırdı

Borsa Başkanı'nın astsubay oğlunu PKK kaçırdı Mikail PELİT/ MALATYA,(DHA)- TUNCELİ- Erzincan Karayolunu'nu dün Alacık Köyü yakınlarında kesen bir grup PKK'lı terörist tarafından kaçırılan 22 yaşındaki Astsubay Semih Özbey'in, Malatya Ticaret Borsası Başkanı'nın oğlu olduğu bildirildi.

19.09.2015 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Borsa Başkanı'nın astsubay oğlunu PKK kaçırdı

Mikail PELİT/ MALATYA,(DHA)- TUNCELİ- Erzincan Karayolunu'nu dün Alacık Köyü yakınlarında kesen bir grup PKK'lı terörist tarafından kaçırılan 22 yaşındaki Astsubay Semih Özbey'in, Malatya Ticaret Borsası Başkanı'nın oğlu olduğu bildirildi.

Tunceli- Erzincan karayolunu Alacık Köyü yakınlarında kesen bir grup terörist, durdukları araçtakilere kimlik kontrolü yaptı. Bu sırada, görev yaptığı Rize'deki birliğinden izinli olarak memleketi Malatya'ya giden Astsubay Çavuş Semih Özbey'in aracında arama yapan PKK'lılar, kimliğini öğrendi. Kesilen yolda bulunan vatandaşların ısrarlarına rağmen teröristler astsubayı yanlarına alarak dağlık alana kaçırdı.

Oğlunun kaçırıldığını öğrenen Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey, hemen Tunceli'ye hareket etti. Fahrikayahan Bulvarındaki Besta Konakları sitesinde oturan Özbey ailesi büyük bir şok yaşarken, kanser tedavisi gören annesine bu sabah sağlık görevlileri eşliğinde oğlunun kaçırıldığı haberi verildi.

Kaçırılan astsubayın kurtarılması için bölgede operasyonlar devam ederken, bazı sivil toplum kuruluşlarının da astsubayın serbest bırakılması için girişimlerde bulunulduğu öğrenildi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Malatya - Borsa Başkanı'nın Astsubay Oğlunu PKK Kaçırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement