Malatya Büyükşehir Belediyesinden Yazıhan'a Kültür Merkezi - Son Dakika
Güncel

Malatya Büyükşehir Belediyesinden Yazıhan'a Kültür Merkezi

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya merkezin yanı sıra ilçe ve kırsal mahallelerde de önemli yatırımlar ve hizmetler gerçekleştirmeye devam ediyor.

31.05.2016 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapmış olduğu yatırım ve hizmetlerde öncelik sırası belirleyen Büyükşehir Belediyesi yatırım ve hizmetlerini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Bugüne kadar ilçe ve kırsal mahallelerde ağırlıklı olarak yol, asfalt ve altyapı hizmeti veren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde sosyal ve kültürel değerlerin yaşatılacağı ve vatandaşların istifade edebileceği Kültür Merkezleri de inşa etmeye başlıyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan İlçesine bodrum, zemin ve birinci kat olmak üzere toplam 1760 m2 kapalı alana sahip 3 katlı bir kültür merkezi yapmayı planlıyor.

Proje çalışmaları tamamlanan ve yapımı işi 8 Haziran 2016 tarihinde ihale edilecek olan Yazıhan Kültür Merkezi içerisinde; 320 m2'lik çok amaçlı salon, 80 m2'lik konferans salonu, 82 m2'lik Büyükşehir Belediyesi irtibat bürosu, 40 m2'lik MASKİ irtibat bürosu, Atölyeler, Mescit ve lavabo WC grupları yer almaktadır.

Gerçekleştirilecek olan bu proje ile Büyükşehir Belediyesi ilçelerdeki sosyal ihtiyacı karşılamayı amaçlıyor. Yazıhan ilçesine yapılacak olan Kültür Merkezi projesi hazırlanırken ilgili kurum ve vatandaşların görüşleri de dikkate alındı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Malatya Büyükşehir Belediyesinden Yazıhan'a Kültür Merkezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ardahan'da Ata Eziyet Edenlere Para Cezası
    01:00 Ardahan'da Ata Eziyet Edenlere Para Cezası

    Ardahan'ın Göle ilçesinde, ata taşıyabileceğinden fazla yük yükleyerek eziyet eden 2 kişiye 14 bin 432 lira para cezası uygulandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine harekete geçen yetkililer, şüphelileri tespit ederek cezai işlem uyguladı.

  • Avrupa 2.'si boksör memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı
    00:56 Avrupa 2.'si boksör memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı

    Hırvatistan'da gerçekleşen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda Avrupa 2.'si olan milli sporcu Emine Kılınç, memleketi Niğde'ye döndü. Kılınç, çeyrek finalde Bulgar rakibini, yarı finalde ise Sırbistanlı rakibini yenerek finalde İngiliz rakibiyle mücadele etti. Avrupa ikincisi olan Kılınç, Niğde'de coşkuyla karşılandı. Hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söyleyen Kılınç, daha iyi çalışarak gelecek şampiyonalara hazırlanacak.

  • Ordu'da 3 Katlı Binada Yangın: 5 Kişi Dumandan Etkilendi
    00:49 Ordu'da 3 Katlı Binada Yangın: 5 Kişi Dumandan Etkilendi

    Ordu'nun Altınordu ilçesinde, 3 katlı bir binanın zemin katında çıkan yangın sonucunda 13 kişi tahliye edildi. Yangından etkilenen 5 kişi hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Aliağa Belediye Meclisi 2024-2029 dönemi için toplandı
    00:42 Aliağa Belediye Meclisi 2024-2029 dönemi için toplandı

    Aliağa Belediye Meclisi, 2024-2029 dönemi için ilk toplantısını gerçekleştirdi. Meclis başkan vekilleri, katip üyeler, encümen üyeleri ve komisyon üyelerinin seçimi yapıldı.

  • Kadıköy'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü park halindeki araca böyle çarptı
    00:40 Kadıköy'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü park halindeki araca böyle çarptı

    Kadıköy'de seyir halindeki otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek önce park halindeki otomobile çarptı, ardından da takla attı. Kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.


Advertisement