Malatya'da Ağbaba Sevinci - Son Dakika
Yerel

Malatya'da Ağbaba Sevinci

Malatya\'da Ağbaba Sevinci

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Milletvekilimiz sayın Veli Ağbaba’nın, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesinden gurur duyduk” dedi.

09.05.2014 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, "Milletvekilimiz sayın Veli Ağbaba'nın, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesinden gurur duyduk" dedi.

Parti il binasında yaptığı basın açıklamasında, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesini değerlendiren Kiraz, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu tarafından, MYK değişikliği dün gerçekleştirildi. Yapılan değişiklikle Malatya Milletvekilimiz Veli Ağbaba, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Milletvekilimizin MYK'da görev alması, başta örgütümüz olmak üzere, bütün Malatya için onur verici bir gelişmedir. Milletvekilimiz bir kez daha Malatya'nın gururu olarak, örgütümüzün bütün birimlerini mutlu etmiştir.

Milletvekilimizin kısa süre içerisinde, gösterdiği performansı,hem Malatya hem de ülke genelindeki yoğun çalışma ve mücadelesi Genel Başkanımız tarafında da değerlendirilerek, bu göreve layık görülmüştür" ifadelerini kullandı.

"Bu sonuç aynı zamanda, Cumhuriyet Halk Partisi'nin ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun Malatya'ya verdiği önemi ve değeri de göstermektedir. Bu yüzden, Genel Başkanımıza bir kez daha Malatya örgütümüz adına teşekkürlerimizi, saygılarımızı sunuyoruz.

Yerel seçimlerin hemen ardından, Milletvekilimizin almış olduğu Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinin Malatya'ya yansımaları da önemli olacaktır. Vekilimiz, başta CHP tarafından yönetilen Hekimhan ve Arguvan Belediyeleri olmak üzere, Malatya'nın tüm belediyelerine, önemli katkılar sunacaktır" dedi.

Kiraz, daha sonra şunları söyledi:

"Bu çerçevede, Milletvekilimize yeni görevinde başarılar diliyor, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da örgüt olarak kendisinin yanında olacağımızı belirtiyor, emeği geçen herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Ayrıca, partimizin yeni Merkez Yürütme Kurulu'na Malatya Örgütü olarak başarı dileklerimizi iletiyor, partimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyoruz." - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya'da Ağbaba Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement