Malatya'da Bölgesel Antrenör Gelişim Semineri Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Malatya'da Bölgesel Antrenör Gelişim Semineri Yapıldı

Malatya'da, Bölgesel Antrenör Gelişim Semineri yapıldı.

20.06.2016 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da, Bölgesel Antrenör Gelişim Semineri yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği iş birliğiyle gerçekleştirilen 2016 yılı bölgesel gelişim seminerinin bir ayağı Malatya'da gerçekleştirildi.

Malatya ve Adıyaman'dan UEFA Pro Lisans belgesi bulunan antrenörlerin dışında kalan tüm antrenörlerin katıldığı seminer, İnönü Üniversitesi BESYO Konferans Salonu'nda yapıldı.

TFF Eğitmeni Muammer Birdal, burada yaptığı konuşmada, iki yılda bir seminerlerin düzenlendiğini belirterek, antrenörlere katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

TÜFAD Malatya Başkanı Nihat Bayındır ise semineri yoğun bir katılımla gerçekleştirdiklerini ifade ederek, antrenörlerin seminerle bilgilerini güncellediklerini kaydetti.

Seminere, Malatya ve Adıyaman'dan katılımın olduğunu aktaran Bayındır, "Malatya ve Adıyaman'daki arkadaşlarımızla profesyonel takımlara talip olduğumuzu ve buralarda her zaman başarıyı yakalayabilecek donanımda arkadaşlarımızın var olduğunu bir kez daha teyit ettik. Bu anlamda profesyonel yöneticilerin kendi değerlerine sahip çıkmaları noktasında bir adım atmalarını bekliyorum. İnşallah iyi şeyler olur." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Malatya'da Bölgesel Antrenör Gelişim Semineri Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement