Malatya'da "Çağı Genç Okumak" Konferansı - Son Dakika
Yerel

Malatya'da "Çağı Genç Okumak" Konferansı

Malatya Meşale Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile Anadolu Eğitim ve Davet Gönüllüleri Platformunca "Çağı genç okumak " başlıklı konferans düzenlendi.

23.11.2014 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Meşale Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile Anadolu Eğitim ve Davet Gönüllüleri Platformunca "Çağı genç okumak " başlıklı konferans düzenlendi.

Yazar İsmail Kılıçarslan,  Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonundaki konferansta yaptığı konuşmada, gençlerin geleceği inşa edeceğini söyledi.

Günümüzde gençlerin bir takım sorunlarla karşı karşıya kaldığını belirten Kılıçarslan, "Modern hayatta genç olmanın bir takım zorlukları var. Ben buna çözüm olarak bir direniş hattı kurmak lazım diyorum. Neydi bu direniş hattı? Birincisi modern hayatın bize önerdiği tüketim ve direniş hattı, ikincisi ise bize anlatılan, bize tarif edilen birtakım kavramlara ve bu kavramlara bağlı olarak geliştirilen yalanlara karşı bir direniş hattıdır" diye konuştu.

Kılıçarslan, son günlerde Amerika'nın keşfiyle ilgili bir takım görüşlerin ortaya konulduğunu da kaydederek, "Cumhurbaşkanımız Müslümanların keşfettiğini iddia ediyor. Amerika'yı Müslümanların keşfetmesini içine sindiremeyen birtakım beyaz Türkler de 'ne alakası var, Amerika'yı Kristof Kolomb keşfetti' diyor" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Grup Yürüyüş konser verdi. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malatya'da 'Çağı Genç Okumak' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement