Malatya'da "El Emeği Göz Nuru" Sergisi - Son Dakika
Yerel

Malatya'da "El Emeği Göz Nuru" Sergisi

Malatya'da, "El Emeği Göz Nuru" adlı sergi açıldı.

31.05.2015 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da, "El Emeği Göz Nuru" adlı sergi açıldı.

Arguvan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan makine nakışı ve halı dokuma kurslarında yapılan ürünlerin yer aldığı sergi, Malatya Büyükşehir Belediyesinin yanındaki fuar alanında açıldı.

İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şükrü Uyar, burada yaptığı konuşmada, serginin hazırlanmasında katkıda bulunun bütün yetkililere ve kursiyerlere teşekkür etti.

Özellikle dezavantajlı durumdaki kadınlar için açtıkları kursların amacına ulaştığını görmekten son derece memnun olduklarını kaydeden Uyar, "2014-2015 eğitim-öğretim yılında el sanatları alanında kadınlara yönelik birçok mesleki kurs açtık. Bu kursların yanı sıra kadınlarımızın kendilerini geliştirebilecekleri sosyal ve kültürel kurslar da açtık. Vatandaşlarımıza yararlı olacağını düşündüğümüz her tür kursu imkanlar ölçüsünde açmaya da devam edeceğiz. Bütün Malatya halkını sergimizi gezmeye bekliyoruz" diye konuştu.

Sergiyi Arguvan Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Malatya Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Yay gezdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malatya'da 'El Emeği Göz Nuru' Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement