Malatya'da Haber Sitesinin İlk 10'a Girmesi - Son Dakika
Yerel

Malatya'da Haber Sitesinin İlk 10'a Girmesi

İnternet Habercileri Cemiyeti Derneği Kurucu Başkanı Kemal Turgut “Malatya Kamuoyu Malatya Gerçek’i desteklemeli” dedi.

24.11.2014 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnternet Habercileri Cemiyeti Derneği Kurucu Başkanı Kemal Turgut "Malatya Kamuoyu Malatya Gerçek'i desteklemeli" dedi.

Turgut yaptığı yazılı açıklamada, "Hürriyet Gazetesi tarafından düzenlenen 4. Bumerang Ödülleri Yarışmasında Türkiye'nin En İyi İlk 10 Yerel Sitesi arasına giren Malatya Gerçek Haber Sitesini kutluyoruz.

Malatya yerel siteleri arasında adından her geçen gün söz ettiren sitelerimizin başında gelen kardeş haber sitesi Malatya Gerçek Haber Bumerang Ödülleri Yarışmasında ilk 10'a girme başarısı göstermiştir" ifadelerini kullandı.

"İnternet Habercileri Cemiyeti Derneği (İHACDER) olarak ilimizden bir sitenin böylesi ulusal bir yarışmada elde ettiği başarı göğsümüzü kabartmıştır. Bu başarının altında üstün bir gayret ve özveri olduğunu biliyoruz. Herhangi bir kamu desteği almadan tamamen kişisel bir çaba ile yayın yapmayı sürdüren Malatya Gerçek Haber Sitesi sahibi ve genel yayın yönetmeni Sayın Hasan Yağmur'u yönetim kurulumuz adına kutluyorum. Başarısını inşallah birincilikle tamamlamasını arzu ederken Malatya kamuoyundan desteklerini esirgememesini diliyorum ve devam eden oylamada Malatya Gerçek Haber Sitesini daha iyi bir noktaya taşımak için oy kullanamaya davet ediyorum" diyen Turgut, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Şurasını unutmamak lazım, Malatya'dan bir sitenin ödül alması demek tüm Malatyalıların ödül aldığı anlamına gelir. Bu başarıyı desteklemek bizlerin olduğu kadar tüm Malatya medya camiasının ortak görevi olmalı. Bu anlamda diğer cemiyetlerinde Malatya Gerçek Haber Sitesini yüreklendirici desteklerini esirgemeden sergilemeleri gerekir.

Bir kez daha şahsım ve camiam adına Malatya Gerçek Haber Sitesini bugünlere taşıyan Sayın Hasan Yağmur'a başarılar diliyorum." - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya'da Haber Sitesinin İlk 10'a Girmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement