Malatya'da İki Farklı Kazada 4 Kişi Öldü, 11 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Malatya'da İki Farklı Kazada 4 Kişi Öldü, 11 Kişi Yaralandı

Malatya\'da İki Farklı Kazada 4 Kişi Öldü, 11 Kişi Yaralandı

Bugün yaşanan kazalar Malatya'yı kana buladı; iki farklı kazada 4 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

30.10.2014 18:32  Güncelleme: 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da 2 aracın çarpışması sonucu yaşanan trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı. Malatya'nın Doğanşehir İlçesi'nde de minibüsle kamyon çarpıştı, 3 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

İKİ ARAÇ DA HURDAYA DÖNDÜ

Yeşilyurt ilçesine bağlı Gündüzbey Mahallesi'nde yaşanan kazada 18 yaşındaki Halil İbrahim Yiğit'in kullandığı 31 LS 141 plakalı otomobil ile 29 yaşındaki Abdullah Çekin idaresindeki 44 ND 491 plakalı kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Kazada iki araçta hurdaya dönerken olay yerine çok sayıda ambulans ve AFAD ekibi sevk edildi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Otomobil içerisinde bulunan yaralılardan Bülent Özkan Yiğit (37) olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Her iki araçta bulunan yaralılar Recep Yıldıran (21), Halil İbrahim Yiğit (18), Ahmet Çekin (29), Mesut Uğur (37), ile İbrahim Yılmaz (37) AFAD ekipleri tarafından araçlardan çıkarılarak ambulanslarla Malatya Devlet Hastanesi ve Turgut Özal Tıp Merkezi acil servislerine kaldırıldılar.

YOL TRAFİĞE KAPANDI

Kaza nedeniyle yol trafiğe bir süreliğine kapatılırken, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Bülent Özkan Yiğit'in cesedi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtilirken kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

3 ÖLÜ 6 YARALI

Öte yandan Malatya'nın Doğanşehir İlçesi'nde de minibüsle kamyon çarpıştı, 3 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Doğanşehir- Çelikhan karayolunun 15'inci kilometresindeki Sürgü Mahallesi'nde meydana geldi. Malatya'dan Adıyaman'ın Çelikhan İlçesi'ne yolcu taşıyan ve sürücünün kimliği henüz belirlenemeyen 44 KF 938 plakalı minibüs ile Çelikhan Belediyesi'ne ait plakası henüz öğrenilemeyen kamyon Doğanşehir yol ayrımında çarpıştı. Kazada minibüste bulunan yolculardan Abubekir Acar, İbrahim Bahçe ve Hasan Kartal öldü, 6 kişi yaralandı.

Kaza yerine ambulans ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulanslarla Doğanşehir'e getirilen yaralılar, hastanede tedaviye alındı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Malatya'da İki Farklı Kazada 4 Kişi Öldü, 11 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement