Malatya'da "Pony Club Şehrinize Geliyor" Proesi - Son Dakika
Yerel

Malatya'da "Pony Club Şehrinize Geliyor" Proesi

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde "Pony Club Şehrinize Geliyor" projesi kapsamında etkinlik düzenlendiği bildirildi.

06.09.2014 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde "Pony Club Şehrinize Geliyor" projesi kapsamında etkinlik düzenlendiği bildirildi.

Battalgazi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye Jokey Kulübü'nün tarafından hayata geçirilen "Pony Club Şehrinize Geliyor" sosyal sorumluluk projesi kapsamında Battalgazi ilçesinde etkinlik gerçekleştirildiği belirtildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı destekleriyle gerçekleştirilen proje kapsamında Battalgazi Belediyesinin Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı'nda açtığı kurslarda eğitim gören 50 öğrenci ata bindirildi.

Etkinliğe katılan Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Jokey Kulübünün kamu yararına bir kulüp olarak faaliyetlerini 1950'lerden buyana sürdürmekte olduğunu belirterek, "Bugün Jokey Kulübü'nün 119 tane üyeleri mevcuttur. Bu vesileyle, Battalgazi'de hayvan, at ve doğa sevgisinin çocuklarımıza aşılanması noktasında at binme etkinliği düzenlediler. Bu etkinlik çerçevesinde çocuklarımız ata binerek, hayvan sevgisini teneffüs ettiler" ifadesini kullandı.

Pony Club Şehrinize Geliyor projesinin sorumlusu Serhat Bardakçıoğlu ise amaçlarının çocuklara hayvan sevgisini aşılamak olduğunu vurgulayarak Akdeniz ve Ege Bölgesi'ndeki etkinliklerini tamamladıklarını, Gaziantep, Hatay, Kayseri ve Konya'da etkinliklerin olacağını kaydetti. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malatya'da 'Pony Club Şehrinize Geliyor' Proesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement