Malatya'da Soma Oyunu İlgi Gördü - Son Dakika
Yerel

Malatya'da Soma Oyunu İlgi Gördü

Malatya\'da Soma Oyunu İlgi Gördü

Malatya’da sahneye konulan Soma adlı tiyatro oyunu yoğun ilgi gördü.

08.06.2014 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da sahneye konulan Soma adlı tiyatro oyunu yoğun ilgi gördü.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonu ile Malatya Gençlik Merkezi Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan gençlerin gözünden Soma adlı tiyatro oyunu Sabancı Kültür Merkezi Salonu'nda sahnelendi.

Oyun esnasında duygusal anların yaşandığı, seyircilerin gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Manisa Soma'da hayatını kaybedenler için dua edilerek bitirilen program sonrası tiyatro eğitmeni oyun yazarı ve genel sanat yönetmeni İzzettin Akpulat, seyircilere en azından Soma için bir mesaj çekilerek yardımda bulunulmasını istedi. Kimi izleyicilerin daha salondan çıkmadan mesaj atarak yardımda bulunduğu gözlerden kaçmadı.

45 dakika süren tek perde oyunda Malatya Gençlik Merkezi tiyatro kursiyerleri Berat Alman, Bilal Demir, Ramazan Korkmaz, Ramazan Özyiğit, Büşra Kılıç, Tuğba Tekin, Ahmet Tekin, Elif Kılıç, İhsan Kırteke, Onur Bulut, Hasan Bulğak, Orhan Müdüroğlu, Miraç Tunay, Said Uzun, Sena Oğraş, Murat Gündoğdu, Yakup Toy, Halil Doğan, Kadir Uluğ, Ayşe Sena Çelik, Zuhal Özdemir, Cumali Ertan, Mustafa Kılıç, Abdullah Başçı ve Murat Günay rol alırken, müzikte Miraç Kaya türküleriyle eşlik etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya'da Soma Oyunu İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement