Malatya, Dünyaya Tanıtılıyor - Son Dakika
Yerel

Malatya, Dünyaya Tanıtılıyor

Malatya, Dünyaya Tanıtılıyor

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Işık’ın “Şehirler ve İmajlar: Marka Şehir Olma Sürecinde Türkiye’de Malatya İmajı” konulu araştırmasının ardından, Türk Hava Yollarının yurtdışı uçuşlarında ücretsiz olarak dağıttığı Turcomoney dergisi şubat sayısında 6 sayfasını Malatya için ayırdı.

10.02.2016 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Işık'ın "Şehirler ve İmajlar: Marka Şehir Olma Sürecinde Türkiye'de Malatya İmajı" konulu araştırmasının ardından, Türk Hava Yollarının yurtdışı uçuşlarında ücretsiz olarak dağıttığı Turcomoney dergisi şubat sayısında 6 sayfasını Malatya için ayırdı. Dergi, Mayıs sayısında ise 32 sayfasını Malatya için ayıracak.

Malatya'nın tanıtım ivmesi yükselerek devam ediyor. Türk Hava Yolları'nın yurtdışı uçuşlarında ücretsiz olarak dağıttığı ve Türkiye'de de bazı bayilerde satılan uluslararası ekonomi/finans dergisi Turcomoney, şubat sayısında 6 sayfasını Malatya'ya ayırdı. "Şehirler ve İmajlar: Marka Şehir Olma Sürecinde Türkiye'de Malatya İmajı" konulu araştırma ile birlikle Malatya'nın markalaşması ve tanıtılması için çalıştıklarını ifade eden İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Işık, Turcomoney dergisinde Malatya denilince akla gelenleri sıraladı. Işık, "Turcomoney dergisi, şubat sayısında 6 sayfasını Malatya için ayırdı. 'Şehirler ve İmajlar: Marka Şehir Olma Sürecinde Türkiye'de Malatya İmajı' konulu araştırmanın ardından dergi yetkilileri bana ulaştı ve Malatya üzerine konuştuk. Daha sonra Şubat sayısında 6 sayfa Malatya için ayrıldı 'İnönü Üniversitesi Araştırdı: Malatya, Marka şehir olma yolunda ilerliyor' başlığıyla ve fotoğraflarla Malatya'nın tanımı yapıldı. Sadece ulusal anlamda değil Malatya'yı dünyaya tanıtıyoruz. Bunun için bize 'ücret mi verdiniz' diye soruyorlar. Biz tek kuruş para dahi vermedik" diye konuştu.

"MALATYA İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR FIRSAT"

Turcomoney dergisinin, mayıs sayısında Malatya'nın tanıtımı için 32 sayfa daha ayıracağını ifade eden Prof. Dr. Metin Işık, bunun sözünü aldıklarını ifade ederek, yetkililere seslendi. Işık, "32 sayfada Malatya'nın tanıtımını yapacağız. Türk Hava Yolları'nın yurtdışı uçuşlarında bu derginin dağıtıldığı göz önünde tutulursa, bu Malatya için çok önemli bir fırsat. Bu nedenle tüm yetkililere sesleniyoruz. Malatya'nın markalaşmasını ve tüm dünyaya tanıtılmasını istiyorlarsa bizle iletişime geçsinler. Malatya'nın markalaşması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. 32 sayfada Malatya tanıtılacak ve Malatya için bu büyük bir fırsat diye düşünüyorum. Mayıs ayında çıkacak 32 sayfa ise çok kapsamlı olacak, Malatya'nın şu kültürünü, şu detayını tanıtalım diyen herkesi bekliyoruz. Tüm yetkililere sesleniyoruz, gelin 32 sayfayı birlikte yapalım, bize destek olun ve Malatyayı tüm dünyaya tanıtalım" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya, Dünyaya Tanıtılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement