Malatya Emniyeti'nin Proje Faaliyetleri - Son Dakika
Yerel

Malatya Emniyeti'nin Proje Faaliyetleri

Malatya Emniyeti\'nin Proje Faaliyetleri

Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çeşitli projeler ile çocuk ve gençler eğitiliyor.

23.10.2014 14:56  Güncelleme: 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çeşitli projeler ile çocuk ve gençler eğitiliyor.

Malatya Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) "Adım Adım Aydınlık Geleceğe" projesi ile dezavantajlı grupların toplumsallaşma sürecine katkıda bulunmak için çocukları eğitime motive etme, eğitimlerine devam etmelerini sağlama, işsiz ve ihtiyaç sahiplerinin meslek sahibi olmalarına yardımcı olma ve geleceğe dair müspet hedefler belirlemeleri amaçlandı.

Bu çerçevede çocukları eğitime motive etme ve eğitimlerine devam etmelerini sağlama amacıyla tamamlayıcı etkinlikler kapsamında; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşaviri Kenan Önalan, Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu ve Malatya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Faruk Nalçacı ile Turgut Özal Tıp Merkezi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yaşar Bayındır'ın katılımıyla, Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu Konferans salonunda bin 200 lise öğrencisine yönelik Kariyer Günü düzenlendi. atılımcılar kariyerleriyle ilgili önemli bilgiler vererek öğrencilere rol model oldu.

Halim Altınışık tarafından Kongre Kültür Merkezi Konferans salonunda 900 lise öğrencisine " Hedef Odaklı Verimli Ders Çalışma" konulu seminer verildi.

Hdef kitle içerisinde yer alan çocuk ve gençleri suçtan uzak, suça karşı duyarlı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmak amacıyla, Sabancı Kültür Merkezi salonunda 2 seans halinde bin lise öğrencisine, Mehmet Tekkanat'ın yazdığı ve Ömer Konakçı' nın yönettiği "Kayıp Hayatlar" isimli madde bağımlılığıyla mücadele konusunu içeren tiyatro oyunu sergilendi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya Emniyeti'nin Proje Faaliyetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement