Malatya Kültür AŞ, 20. EMITT Fuarı'nda - Son Dakika
Güncel

Malatya Kültür AŞ, 20. EMITT Fuarı'nda

Malatya'nın turizm alt yapısı ve zenginlikleri, 20. Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıtılıyor.

29.01.2016 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

28-31 Ocak tarihlerinde EMİTT Fuarı'nda Malatya ve ilçelerinin doğal, kültürel, tarihi güzellikleri ile yöresel ürünleri 12. holde bulunan 96 metrekarelik stantta ziyaretçilerle buluşturuluyor.

Fırat Kalkınma Ajansı'nın finansal desteğiyle İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından kiralanan 96 metrekarelik standa, Malatya Büyük Şehir Belediyesi, Esenlik A.Ş., Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş., Yeşilyurt, Battalgazi, Arapgir, Pütürge, Darende, Yazıhan ve Kuluncak belediyeleri ve Kültür ve Turizm Bakanlığından belgeli sektör temsilcileri katkı sağladı.

Dünyanın en büyük, en saygın turizm fuarları arasında gösterilen EMITT Fuarı'na katılan Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş, yapmış olduğu farklı çalışmalarla dikkat çekiyor.

Akın: EMİTT Fuarı'nda Malatya'mızın kültür yapısına ve turizmine katkı sunmaya çalışıyoruz

İstanbul TÜYAP Fuar alanındaki 12. holde açılan Malatya standı hakkında bilgi veren Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın, Uluslararası bir fuarda Malatya'nın tanıtımını yaptıklarını belirtti.
Akın, "Yaklaşık 80 ülkeden ve bütün illerimizden bir katılım oldu. Her yıl olduğu gibi bu yılda Malatya'mızın kültür yapısını ve turizmine katkı sunmaya çalışıyoruz. İstanbul'da yaşayan bütün Malatyalıları standımızı ziyaret etmeye davet ediyorum. Bu fuar sayesinde Malatya'nın ekonomisine, turizmine katkılar sağlayacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

FUAR'DA MALATYA'MIZA ÖZEL ETKİNLİKLER OLACAK

Akın, "20. EMİTT Fuarı'nda özel bir Malatya günü düzenleyeceğiz. İstanbul'daki tüm vakıf ve derneklerimizi şimdiden davet ediyoruz" dedi.

Diğer yandan fuarın ilk gününde yoğun ziyaretçi akını oldu. Malatya standını gezen ziyaretçiler arasında Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Protokol üyeleri; Sanatçılar Selahattin Alpay, Aydın Aydın ile Malatyalı İş Adamı Abdulkadir Eriş ve çok sayıda tanınmış isimler yer aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Malatya Kültür AŞ, 20. EMITT Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement