Malatya Milletvekili Faruk Öz, Arapgir'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Malatya Milletvekili Faruk Öz, Arapgir'i Ziyaret Etti

Malatya Milletvekili Faruk Öz, Arapgir\'i Ziyaret Etti

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, “Sayın Başbakanımızı 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı yapmak için el birliği ile çalışalım” dedi.

01.08.2014 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, "Sayın Başbakanımızı 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı yapmak için el birliği ile çalışalım" dedi.

Öz, Malatya'nın Arapgir İlçesi'ni ziyaret etti. Beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut ve partililerle birlikte ilk olarak Arapgir Belediye Başkanlığını ziyaret eden Öz, seçimi tekrar kazanan Haluk Cömertoğlu'nu tebrik etti.

Haluk Cömertoğlu ilçedeki su sorunu ile ilgili konuşarak, arının bile suya muhtaç olduğunu, 26 Köyün su deposuna temiz tankerler ile su taşındığını söyledi. Cömertoğlu "Sulama suyunun olmaması sebebiyle içme suyumuz sulama suyu yerine kullanılmaktadır" ifadelerini kullandı.

Ömer Faruk Öz ise yaptığı konuşmada, bu yıl kuraklığın ciddi bir sorun olduğunu ve ülkemizdeki su kaybını yüzde 45 olduğunu dile getirdi. Malatya'da da bu oranın çok yüksek olduğunu ve hem içme hem de sulama suyunu olumsuz olarak etkilediğini söyleyen Öz, Türkiye 'de su kaynaklarının sınırsız olmadığını, doğru depolama yapılması, kayıp ve kaçağın tespit edilmesi, yeni su kaynakları bulunamayabileceği için eski su kaynaklarının iyi kullanılması gerektiğini söyledi.

Ömer Faruk Öz daha sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığı için Arapgir halkından destek istedi. Öz, "Sayın Başbakanımızı 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı yapmak için el birliği ile çalışalım" dedi.

Ömer Faruk Öz'e Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'na İstiklal Marşı plaketi hediye etti. Arapgir AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Tümer plaketin hediye edilmesi sırasında Milletvekili Ömer Faruk Öz'e "Bir plakette Ekmeleddin İhsanoğlu'na hediye edin İstiklal Marşı'nı iyi ezberlesin" diye espri yaptı.

Öz, belediye ziyaretinden sonrası vatandaşları ziyaret etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya Milletvekili Faruk Öz, Arapgir'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement