Malatya Musiki Derneği Başkanlığı'na Yeniden Mehmet Tunçyıldırım Seçildi - Son Dakika
Yerel

Malatya Musiki Derneği Başkanlığı'na Yeniden Mehmet Tunçyıldırım Seçildi

Malatya Musiki Derneği Başkanlığı\'na Yeniden Mehmet Tunçyıldırım Seçildi

Malatya Musiki Derneği Başkanlığı'na tekrar Mehmet Tunçyıldırım getirildi.

23.12.2012 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Musiki Derneği Başkanlığı'na tekrar Mehmet Tunçyıldırım getirildi.

İl Genel Meclisi binasının birinci katındaki dernek binasında gerçekleştirilen genel kurul ve seçimde, divan başkanlığını Malatya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Halil Kılıç yaptı. Kılıç yaptığı konuşmada, 26 yıldır faaliyette olan Musiki Derneği'nin birçok sanatsal etkinlikte görev aldığını, gerek il içi ve gerekse il dışı faaliyetlerinde konserler verdiklerini dile getirdi. Kılıç, "Malatya'nın sosyal yaşantısını ve müzik kültürünü yaşatan ve 1986'dan beri ayakta duran Musiki Derneği, Ankara ve İstanbul'da yapılan Malatya Günleri'nde de hep yanımızda oldular" ifadelerini kullandı.

Kongrede Musiki Derneği Başkanı Mehmet Tunçyıldırım, iki yıllık faaliyet raporunu okudu. Faaliyet raporunda verdikleri konserler ve katıldıkları etkinlikleri dile getiren Tunçyıldırım, 26 yıldır şehrin kültürüne ve sanatına hizmet ettiklerini vurguladı. Denetleme Kurulu Başkanı Enver Kalaycıoğlu'nun denetleme raporunu okumasından sonra seçime geçildi ve önceki başkan Mehmet Tunçyıldırım yeniden başkan seçildi.

Tunçyıldırım başkanlığındaki Musiki Derneği Yönetim Kurulu'nda Orçun Akgün, İsmet Bozdağ, Aydın Aslan ve İbrahim Halil Kılıç yer aldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya Musiki Derneği Başkanlığı'na Yeniden Mehmet Tunçyıldırım Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement