Malatya Valisi Mustafa Toprak Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Malatya Valisi Mustafa Toprak Açıklaması

Malatya Valisi Mustafa Toprak Açıklaması

Malatya Valisi Mustafa Toprak, muhtarların önemine dikkat çekerek, “Vatandaşa dokunabilen ve vatandaşın ihtiyaç ve sıkıntılarını en iyi bilen muhtarlarımızdır” dedi.

08.03.2017 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Valisi Mustafa Toprak, muhtarların önemine dikkat çekerek, "Vatandaşa dokunabilen ve vatandaşın ihtiyaç ve sıkıntılarını en iyi bilen muhtarlarımızdır" dedi.

Malatya Valisi, Mustafa Toprak Hekimhan ilçesinde başta genel güvenlik ve asayiş konuları olmak üzere ilçedeki yatırım çalışmaları, içme suyu ve kanalizasyon, elektrik, meralar, ağaçlandırma ile eğitim ve sağlık konularındaki ihtiyaç ve sorunlar ile ilgili muhtarlar, STK temsilcileri ve kanaat önderleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya Hekimhan İlçe Kaymakamı Tunahan Efendioğlu, İlçe Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, İl Jandarma Komutanı J. Albay Şerafettin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Büyükşehir Belediye Başkanlığı yetkilileri, Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü yetkilileri, Orman İşletme, Devlet Su İşleri 92. Şube, İl Sağlık, İl Halk Sağlığı, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık, İl Milli Eğitim, İl Afet ve Acil Durum, Çevre ve Şehircilik, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. AKSA Müessese Müdürlüğü ve Karayolları 81. Şube Şefliği Yetkilileri, mahalle muhtarları ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Toprak, "İlde bulunuyorsak ildeki vatandaşların, ilçede bulunuyorsak ilçedeki vatandaşların hissiyatını alarak, onlara dokunarak, istek ve taleplerini alarak çalışmalarımızı birlikte yönetmemiz ve yönlendirmemiz gerekiyor. Bu sebepten muhtar kardeşlerimiz ile toplantılar düzenliyoruz. Muhtarlarımızı Cumhurbaşkanımız bizatihi davet ederek onlarla istişare ediyor. Muhtarlarımızın önemi büyük. Bir ilde Vali, Kaymakam, Belediye Başkanı, kamu görevlileri var ama vatandaşa dokunabilen, vatandaşın ihtiyaç ve sıkıntılarını en iyi bilen, halkın istek, şikayet ve dileklerini bizatihi yaşayan muhtarlarımızdır. Ben de Cumhurbaşkanımızın buradaki temsilcisi olarak sizlerin sorunlarınızı ve taleplerinizi alabilmek adına tüm arkadaşlarımızla birlikte Hekimhan İlçemizdeyiz. Sizler idarenin temel taşısınız, o noktasındaki sesi ve temsilcisisiniz" diye konuştu.

Yaklaşık üç saat süren toplantıda mahalle muhtarları sorun, talep ve önerilerini yazılı ve sözlü olarak iletirken, toplantının sonunda ilgili daire müdürleri de muhtarların sorun ve taleplerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Verimli bir ortamda geçen toplantı sonunda muhtarlar ise, Vali Toprak'ı ilçelerinde görmekten duydukları memnuniyeti ifade ederek, böyle geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirmiş olmasından dolayı teşekkürlerini ilettiler. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya Valisi Mustafa Toprak Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement