Malatya'ya Sis Altında - Son Dakika
Güncel

Malatya'ya Sis Altında

Malatya\'ya Sis Altında

Malatya’da yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi 10 metreye düşerken, uçak seferleri iptal edildi.

18.01.2015 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi 10 metreye düşerken, uçak seferleri iptal edildi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfü Elvan'ı taşayan uçak, Malatya yerine Elazığ'a iniş yaptı.

Malatya'ya akşam saatlerinde etkisi altına alan sis nedeniyle sokaklar caddeler görünmez hale geldi. Görüşüş mesafesinin 10 metreye kadar düştüğü yollarda zaman zaman maddi hasarlı trafik kazaları oluştu.

UÇAKLAR 24 SAAT RÖTAR YAPTI

Malatya'dan yurt-içi ve yurt dışı uçuş seferleri 24 saat rötar yaptı. Malatya'dan İstanbul'a gidecek olan yolcular hava limanında yatmak zorunda kaldı. Gece uçuşları yasaklanırken, Malatya Hava limanı Erhaç'a inecek olan uçaklar ise Elazığ'a zorunlu iniş yaptı.

BAKAN ELAZIĞ'A İNDİ

AK Parti Malatya İl Kongresi için gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfü Elvan'ı taşıyan uçak, yoğun sis nedeniyle havada 2 tur attı. Bakanın da içinde bulunduğu uçak, Malatya Erhaç hava limanına inemedi. Uçak, Elazığ'a iniş yapmak zorunda kaldı. Bakan Elvan Elazığ'dan, Malatya'ya kara yolu ile gelerek kongreye katıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Malatya'ya Sis Altında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement