Malatya Yeşilyurtspor Korkulu Rüya Görmek İstemiyor - Son Dakika
Yerel

Malatya Yeşilyurtspor Korkulu Rüya Görmek İstemiyor

Malatya Yeşilyurtspor Korkulu Rüya Görmek İstemiyor

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta deplasmanda Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor’a 3-1mağlup olan Malatya Yeşilyurtspor’da moraller bozuk.Sezonun bitime 4 hafta kalan Sakıcı İnşaat Şenyurtspor ile ligde kalma adına kıyasıya bir mücadele içerisine giren Malatya Yeşilyurtspor, Şenyurtspor’un da haftayı puansız geçmesiyle derin bir nefes aldı.

18.03.2015 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup'ta deplasmanda Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor'a 3-1mağlup olan Malatya Yeşilyurtspor'da moraller bozuk.

Sezonun bitime 4 hafta kalan Sakıcı İnşaat Şenyurtspor ile ligde kalma adına kıyasıya bir mücadele içerisine giren Malatya Yeşilyurtspor, Şenyurtspor'un da haftayı puansız geçmesiyle derin bir nefes aldı.

Deplasmanda Şanlıurfa Karaköprü karşısında aldıkları yenilgiyi beklemediğini ifade eden Malatya Yeşilyurtspor Teknik Sorumlusu Mustafa Taşar yaptığı açıklamada, Bölgesel Amatör Lig'de oynanan futbolu enteresan olarak yorumladı.

Karaköprü Belediyespor karşısında müsabakaya iyi başladıklarını ancak bir anda kalelerinde golü gördüklerini kaydeden Taşar, "Bir anda ne olduğunu anlamadan kalemizde iki basit gol gördük. Bu gollere cevap verdik ama sonrasında çok pozisyon harcadık. Rakibimiz bu ligin en iyi bir-iki takımından birisi bana göre. Tabi bu kadar iddiasız olmalarına rağmen bize karşı 90 dakika boyunca hırslı bir mücadele ortaya koymalarına da anlam veremedim. Bu lig gerçekten çok enteresan. Bazen çok iyi işler yapmanıza rağmen kazanamıyorsunuz, bazen de kötü oynadığınız maçtan puan çıkartıyorsunuz. Takımım Karaköprü karşısında beklediğim oyunu sergileyemedi. Maçın ikinci yarısında iyi oynadık. Ama söylediğim gibi bulduğum pozisyonları harcadık. Son vuruşlarda biraz beceriksizdik. Rakibin attığı ilk golde ofsayt var gibi gördük. Sonuçta bu tür maçlar oluyor bu ligde. Bu haftayı maç yapmadan bay olarak geçireceğiz. Rakibimiz Sakıcı İnşaat Şenyurtspor ise 44 Malatyaspor ile karşılaşacak. Artık son 4 hafta bakıldığında bizim fikstür konusunda avantajlı olduğumuz görünse de, bu ligde neyin ne olacağını kestirmek hakikaten zor" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya Yeşilyurtspor Korkulu Rüya Görmek İstemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement