Malatyalı Bayanlar Yine Fark Attı - Son Dakika
Yerel

Malatyalı Bayanlar Yine Fark Attı

Malatyalı Bayanlar Yine Fark Attı

Türkiye Kadınlar 3. Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin üçüncü haftasında sahasında konuk ettiği Yıldırım Beyazıt Şafakspor’u 9-0 yendi.

23.11.2015 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kadınlar 3. Futbol Ligi 7. Grup'ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin üçüncü haftasında sahasında konuk ettiği Yıldırım Beyazıt Şafakspor'u 9-0 yendi.

Ligde 2 haftadır oynadığı maçlarda rakip filelere gol yağdıran Malatyalı bayanlar, bu geleneğini Yıldırım Beyaz karşısında da sürdürdü. Yeşiltepe 3 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Furkan Bakan, Emine Akgüneş, Mahmut Dinçer hakem üçlüsü yönetti. Malatyalı bayanlar Kayseri temsilcisi Yıldırım Beyazıt Şafakspor kalesine ilk ve ikinci yarılarda attığı gollerle 9-0 gibi farklı bir sonuç elde ederek, ligde üçte 3 yaptı. Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün gollerini Berfin, İlknur, Burcu ve Nursel kaydetti. Ligde 3 hafta sonunda 23 gol atan ve kalesinde gol görmeyen mavi kırmızılılar, hanesine 9 puan yazdırdı. Karşılaşma sonrası açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Doğan Çelebi, 3 haftadır takım olarak iyi mücadele ettiklerini ve bu mücadelelerinin karşılığını farklı neticelerle aldıklarını ifade etti.

Çelebi, sezona iyi başladıklarını belirterek, "Bu sezon da hedefimiz 2. Lige yükselmek. Takım olarak sezona iyi hazırlandık ve iyi başladık. Amacımız bu iyi gidişi sürdürmek. Kızlarımız oynadığı 3 maçta da rakiplerini sahadan sildi. Umarım bu tablo devam eder. Ben hep söylüyorum, bu kızlara şans verildiği zaman çok güzel şeyler yapar. Amacımız Malatya'nın adını en iyi şekilde temsil etmek" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatyalı Bayanlar Yine Fark Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement